Şimdi Ara

Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerine göre uyarıyorum evet.. karşıdan gelen adam hız sınırını biraz aşsa bile kimseye bir şey yapamayacak kadar yol bomboşsa ve yol müsaitse uyarırım karşıdakini selektörle.

yoğun yollarda bayramda falan uyarmıyorum.. herkes kurallara uymalı. boş yolda hız yapana karışmıyorum, yapan kendine yapar.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aydin-Muğlaya giderken ki dağda da var o tuzak. Adam zaten tapagaz yakitin canina okuyarak, çikiyor yokuşu daği, inerken de biraz hiz kazanip inmek istiyor. Dagin eteğine radari yapistiriyorlar.

Tam tuzak. Hep duşuyor millet ona. Bilenler ve yerliler pek yemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sen onu torpillilerin 800 milyon tl vergi borcu affedilirken kurallara uyup vergi ödeyenlere söyle!

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Neden özür dilediniz? Yapmanız gereken o an polisi yada jandarmayı araıp şahsın plakasınıda bildirmekti.

• Sivil polis araçları her iki yönde gidecek, selektör yapanı ilerde bekleyen ekibe bir daha durdurtacak... Burada ne desek anlatamayız, bazılarına anladığı dilden anlatmak lazım.

• Uyarmıyorum, gidiş geliş bozuk yolda 150 ile gelip ailemin canını tehlikeye atıyorsa yesin cezasını.Daha bu yaz başıma geldi yokuştan salına salına gelip beni sıkıştıran yol verdiğim araba takla attı önümde. Sağ tarafa doğru atmış olsa şarampole uçacaktı tüm aile. İnsanlar altındaki arabanın, yolun insan yapımı olduğunu unutuyor. Hatırlatmak lazım ara ara radarla.

• Ben ceza yesinler istiyorum, herif gelmiş kurallara uymayanları uyarın diyor.

Senden beklenen hareket . Şaşırtmazsın

• Bölünmüş yolda 110 ile giderken bir anda 90 tabelası çıkıyor. Kardeşim heryere dubleyolyabdıgggg diye yırtınıyorsun sonra olur olmadık yere tabela koyuyorsun. Hele Malkara gibi yerlere hiç saymıyorum battı çıktı var yolda halen 80 hız limiti var mantığı ne ? Millet Çanakkale otoyolunu kullansın diye...
    Devlet yolu yapıyorsan şehir geçişlerini battı çıktı ile düzenlersin.
    Suriyelilere bukadar para harcayan kadar hatta onu geçtim faiz düşürücem diye harcadığın parayla heryer bedava otoyol olurdu.
    Bende denk gelirse selektör yapıyorum. 110 km sürat olan yolda 90 tabelası 70 tabelası koyulmaz...

• Ben inadina yapmam. Düşsünler radara.

• Bunun ağır cezası var eğer sivil ekip felan görürse geçmiş olsun..

• ben antalyadayım heryerde radar var sellektor bıle atsan kurtulusu yok yanı mlsf.. hatta ftm ler her serit değiştirene ceza yazıyor cılkını cıkardılar iyice

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Araba 2123 model de olsa içindeki insan aynı insan. Görüşü, refleksi aynı.

• 06anil06 kullanıcısına yanıt
    Ne cezası olacak ya? Radar tabelası var diye uygulamayı yapanın kendisinin bile uyarma mecburiyeti var. Vatandaş da gayet doğal uyarabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Bizzat trafik şube müdürü olan arkadaşım söyledi, hatta whtsp guruplarından dahi şurada çevirme veya seyyar radar var diye paylaşmak dahi suç teşkil ediyormuş.

• 06anil06 kullanıcısına yanıt
    Devlet tuzak kuramaz. Haber etti diye kimseye ceza verilemez. Devlet memuru değil vatandaşlar disiplin cezası veresin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Radar tuzaktır. Ankara incek yolunda kaymak gibi yola 50 hız limiti koyup gelene geçene ceza yazmışlardı. Çok tepkiden sonra hızı 70’e çıkardılar. Konya yolunda yoğun trafikte bile kenarda radar gördüm ben.

Kıbrıs’ı bilenler bilir. Neredeyse her 10km’de belki daha az sabit radar vardır. Ya da ortalama hız koyacaksın 200km boyunca kalacak. O zaman dersin ki, insan önemli.

Yok konmaz. Çünkü bilmem ne bakanı geçer, vekili geçer, resmi araçla değildir ceza yemesinler diye.

Ankara hava alanı yolu bildiğin ralli yolu. Yıllardır ne radar, ne uygulama. Pandemiden sonra arada bir radar koymaya başlamışlar. Adamlar yardıra yardıra gidiyor 150-180 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 12 Kasım 2023; 22:54:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.