selektör de neymiş ya ben camdan elimi çıkarıp "yavaş yavaş hareketi" yapıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Kasım 2023; 23:19:4 > |
Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın. (3. sayfa)
-
-
Askerde komutan herkesi çağırdı ve emir verdi. Radar gördüğünüz yerde selektör yapacaksiniz diye. Ciddiyim bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karşıdan gelen aranan bir suçlu olabilir. mesela bir hırsız, yada bir katil, yada bir terörist. sellektör yapmadan önce bunları da düşünün.
-
Trafikçilerin gbt yaptığını duymadım daha.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120 geçmemek gerektiğini düşünür hızımı 110/120 arasına genelde sabitlerim herkes dikkat etsin bir zahmet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kurallara uyulması için bunun yapılmaması gerekiyor.
-
Ben selektör yaparım. Millet niye ceza yesin. Zaten radarları tuzak olarak kuruyorlar. Yokuşa, bozuk yolun en düzgün yerine falan. Devletin niyeti bozuk.
Zamanında karayolu tek şeritti. Hız sınırı 90. O yola şerit eklediler bölünmüş karayolu oldu. Oldu da ne oldu? 110 km hız sınırı ama 100 km yolun 20 kmsi anca 110'la gidersin. İkide bir kavşak, yol ayrımı falan filan 90-70-50 diye düşüyor. 50 yazan yerde 50 ile gitsek biri vuracak hızlı gitsek ceza yazacaklar.
-
Radar artık tuzak değil, Radar arabasından 1 km geriye yol kenarına tabela koyuyorlar artık.
Tabii milletin tabela okuma derdi olmadığı için görmüyor,sonra foto foto diyerek poz veriyorlar :)
Mesela Silivri çıkışına sürekli radar atarlar,bazen gelişe bazen gidişe. Ama sekmez her hafta vardır.
-
Nick-memleket-yorum uyumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tmm
haber veririm. Haber verene de dua ederim.
-
2 kere sellektör ile uyarılarak radardan yırttım. Ondan sonra bende ne zaman görsem karşıdan gelene uyarı yaparım.
-
Herkes kurallara uysun ceza yemesin banada denk geliyor karşıdan gelen sellektör atıyor ben zaten kurallara uygun hızda gidiyorum ben radar gördüğüm de karşıdan gelenleri uyarma gereği görmem
sorun limit hız değil . yokuş başında yokuş sonunda saçma hız tabelalarının ardında tuzak kurduklarında uyarırım. denetim ayrı, vatandaşı tuzaklayıp cebindekini almaya çalışmak ayrı . uzun yol gidenler bilir 100 metre içinde aniden 90-70 50 tabelaları çıkar . ardında da radar... tabi bunu şehir bebeleri bilmez. onlar arada babalarından anahtarı kaçırırsa avm ye kızlara hava atmaya giderler...
-
aynen öyle . devlet tuzak kurmaz . denetimi yapsın bişey diyen yok ama çift şerit yola 50 tabelası koyup millete saplaması değil.
-
Radar konusunu görünce gülerek yıllar önce ki anımız geldi.
Bundan 10-12 yıl önce sanırım. Arkadaş yeni Doblo almış. Bir yere gidiyoruz araba içinde 5 kişi. Önde oturuyorum, baktım karşıdan gelen selektör çakıyor eyvallah gibilerinden, kullanan arkadaş'ta görüyor tâbi
Biz gaz vermeye çalışsakta "Kanka görmüyormusun selektör çakıyorlar, radar var, ceza ev'e baba'ma gelecek, babam daha vermez sonra arabayı" deyip yavaş gidiyor, köy yolundan 1 eski reno 12 çıktı önümüze, şoför deden ve yanındaki kankasi minimum 70 yaşında, inanın 60-70 ile arkasından 10 km gitmişiktir, arkadaş'a dedim çek kenara ben kullanayim şunu dede'leri bile geçemedin dedim, neyse biraz daha gittik sonra arkadaş farketmiş yaptığı hatayı itirafta bulundu
" Kanka, o selektör çakanlar şimdi çok pis küfür ediyorlar sanırım kulaklarım çınlamaya başladı 😁 "
Biz ne alaka dedik, meğerse araba yeni ya, camlar biraz toz var diye bizim ki de silecekleri çalıştırmak istemiş, silecekler yerine selektör yapıp duruyormuş 😁, karşıdan gelenler de eyvallah diyerek karşı selektör yapıyormuş meğerse bize.
Tâbi biz gülmekten kırıldık o anda 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben radar olmadığında kafama göre selektör yapar karşı tarafı dikkatli gitmesi için uyarırım. En az 5 dk boyunca hiç değilse dikkatli ve güvende gitmiş olur
-
k uralları kaldırılım gitsin o vakit lambalarıda sökelim gereksiz var sizin gibiler olduğu sürece.
-
en saçma bulduğum şeydir radar cezaları.
1.si eğer insanların can güvwnliği için bu cezalar yazılıyorsa hiç gerek yok böyle afilli şeylere en yüksek hız sınırı 130 mu kardeşim ülkedeki tüm arabaların g.tüne takarsın çipi hiçbirisi 130 u geçemez kimse de ceza meza uraşmaz.
2. kardeş toros a da 130 otobanda hız sınırı ferrariye de, bu eşitlik adalet mi sizce 2 aracın fren mesafesi yol tutuşu vs dağ gibi fark var .
3. ya düz yolda el freni ile kalkan dayım ile benim hız limitim nasıl aynı olur? usta şöforlük vs gibi belgelerle herkesin hız limiti farklı olmalı adaletli olacaksak
-
Bizim ülkede radar tuzak amaçlı kullanıldığı için selektör yapanları normal karşılıyorum.
Ama Avrupada yaşasaydık böyle yapanları iyi karşılamazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X