Şimdi Ara

Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara dönüşü uşakta ceza yemişim kimse bana selektör atmadı. Demekki insanlık ölmüş boşuna tartışmayın.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzak radar diyor millet de artık tuzak radar yok. Mutlaka tabela oluyor yol kenarında falan. Hızlı gitmekten göremiyorsunuzdur.

Bende asla uyarmam. Ben nasıl hız sınırında gidiyorsam herkes gidecek. Gitmiyorsa yesin cezasını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trafik kurallarına uyalım. Uymayanları uyaralım😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 14 Kasım 2023; 22:15:55 >
  • Merhabalar,

bu devirde normal yol bu kullanılır; Ankara - İzmir - aydın - Çanakkale devamlı özel oto yolları kullanıyorum; sebebi basit; arabada tabale okuyan sistemde olsa ona göre araba kullanmaktansa en düşük radar cezasın 951 TL olduğu bir ülkede otoyolla veririm hem cruise control ile sabit hızda giderim en azından 50-70-90 ve şehir merkezlerinden geçen bölünmüş yollarla uğraşmam; O yüzden tüm şehirlere paralı yol yapılmalı!!! radar cezası yerine özel firmalar para kazansın!!!

Hız sınırını %10-30 oranında aşmanın cezası: 951 TLHız sınırını %30-50 oranında aşmanın cezası: 1.979 TLHız sınırını %50'den fazla aşmanın cezası: 4.064 TL

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

:)))

• Ben de uzun yolda rastgele selektör yaparım karşıdan gelenler radar var diye korkup hız sınırlarına uygun gitsinler diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dayanamayıp atıyorum valla kıyamıyorum :D

• paşalı kullanıcısına yanıt

Bunun "insanlıkla" ne alakası var onu anlamadım. 34 kişi layklamış bir de. "İnsanlık ölmedi" dememiz için, kurallara uymak, diğer insanlara saygılı şekilde araba kullanmamız gerekmiyor mu?

Ha yok, biz kurallara uymayalım, toplumsal düzeni ihlal edelim, ama aynı şekilde ihlal edeceklere destek olursak "insanlık ölmedi" mi oluyor?

• Yola dikkatli tedbirli uykunu almış bir şekilde çıktıktan sonra limiti 10-15 km aştın diye evlat acısı gibi koyan o parayı ödememek veya ödetmemek için ben vatandaşımı uyarırım kardeşim, devlet zaten vergilerle vatandaşını soyup soğana çeviriyor radar cezası da ödemeyiverelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cezadan kurtarmadınız ölüme davetiye yolladınız.

• QAOSbringer Q kullanıcısına yanıt
    35 oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle uyarmayın, karşıdan gelen aracın içinde yakalama kararı olan kaçak da olabilir pkk'lı işid'li teröristte olabilir, ayrıca karşıdan gelen de hız sınırına uysun bir zahmet, belki bu sayede trafik kazasından ölen, sakat kalan insan sayısı da azalır.

• Helal olsun insanlık ölmemiş. Yorumların çoğu ben vatandaşıma yardımcı olurum şeklinde . Tebrikler

• 06anil06 kullanıcısına yanıt

yok öyle birşey ben radara bile selektör yapıyorum seni gördüm diye en az 100 defa.

hatta sol şeride geçip trafiği tabeladaki seyir hızına düşürüyorum millet ceza yemesin diye. Ceza falan yok. sallamayın.

Ne diye ceza yazacak sorması ayıp ? diğer araçları düşük hızda gitmeleri için uyarmaktan ceza mı yazılıyor ?

• biz eski içişleri bakanı ile fotoğraf çekilenleri gördükten sonra düşünmeyi bıraktık...

• daha bugün ceza geldi bana , tuzak kurmuşlar taleba filan yok. Haram zıkkım olsun

• Ben yolda hiç ceza yemedim 20 yıllık şoförüm
    Otobanda 150 yi
    Normal bölünmüş yolda 120 geçmem
    Geçersem bilirim ceza yiyecegimi kabullenirim zaten

• Karşı tarafa selektör atarken aynı şekilde selektör atıyorlar çoğunlukla,sanki farların açık diyorum. Ulan radar var radar? Bas gitte gör 180 ile yardırmayı. Kaç kez başıma geldi,bundan sonra kendi şeridimi uyarıyorum sadece. Arkamdan hiç bakmadan gelenler oluyor,onlara da tırcılar gibi seri seri sağ-sol sinyal şöleni yapıyorum. Yavaşlıyorlar.
    Arada karşı şeride ithafen attığımda oluyor,Doğan,Şahin,Toros vs. gördüğümde gariban adamlar bu tarz arabalara binen. En çokta basan onlar oluyor genelde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ta yolun karşısındaki radarı nasıl görebiliyorsunuz? Valla helal olsun :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.