Vatandaş birbirine destek olmalı |
Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın. (5. sayfa)
-
-
hızı gelen garibansa uyarırım yok modifiyeli basık bmw passatsa uyarmam genelde emekli arabalarını uyarıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otobanda 102 ile normal bölünmüş yolda 87 ile ceza yedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de uyarıyorum. Uyarılması gerek diye düşünüyorum. Çünkü gördüğüm hiçbir radar kaza riski yüksek olan yerlere konmamamıştı. Yolun rahat ve tehlikesiz olduğu insanların normal çevre yolu ve ana yol hızlarının bir miktar üzerine çıksa da sorun yaşamayacağı yerlerdeydi. Demek ki maksat başka.
ne acelesi varmış milli sarayların anlamadım. olası yeniçeri baskınına mı yetişecekmiş. millette enteresan. esnaf odasına kayıtlı berber kimlik çıkartıyor mu da o çıkartmış.
-
Millete iyilik yaramaz, kurallara uysun herkes, sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yaparım araba alırken benzin alırken yeterince ceza yiyoruz zaten ÖTV adı altinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yanımdan geçeni bile defalarca yavaşlatmışımdır. Radarın en nefret ettiğim tarafı uyarı levhasının sadece yolun sağ tarafına konması. Abi levhanın olduğu yerde tır sollasam otobüs sollasam göremeyeceğim. Ceza yiyince sorsan uyarı koyduk.
dünyanın hiçbir ülkesinde dikkat radar var diye levha görmedim
almanyadan gelen akraba sırbistanda otobanda yol üzerindeki üstgeçide kurulan radara yakalanmış 140 ile ,ilerde durdular ilçeye götürdüler mahkemeye çıkartıp iyi ceza kesmişler
hakim şunu soruyormuş hız sınırının 130 olduğunu biliyorsun neden aşıyorsun cevabı beğenmezse akıl sağlığı kontrolüne kadar gidiyormuş
aksine abd de görüyoruz trafik polisi istediği yere radar kuruyor bırak onu sinyalsiz döndün durdurup ceza yazıyor ,dur levhasında durmadın ceza
bizde 110 hız sınırı olan yerde 120 ye kadar hakkım var diyor utanmadan ?? hakkın 110 a kadar kanun böyle neymiş hata payı %10 diye girmiş kanuna 120 ye kadar serbest diyor
trafik kuralına uymayan trafik canavarı avukat 123 ile yakalanıyor ibreden 2 km farkı anlayamam diyor bunuda trafik canavarı hakim haklı diyor cezayı iptal ediyor
sorsan herkes hoşgörülü kanuna nizamlara uyan avrupa vatandaşı ayarında ancak hız kuralına uyman gerektiği durumda bile nasıl yırtarız kanunlara nasıl uymayızın peşindeler
sıraya girmeyi avrupada amerikada örnek gösterenler bir bakmışın emniyet şerinden öne geçme çabasında ,ankaranın çankayasında bolca oluyor ,kuzu effectin oralarda emniyet şeridinden geçmeye çalışan ne okumuş , kültür abidesi geçinen trafik canavarı kültürsüzler var ahhh ahhh.. volvolar bmw ler mercedesler range ler porshe lar
ben radarı görsemde uyarmıyorum kendimde aşıyorsam hak etmişimdir cezayı öderim
uyarıp iyilik yaptığınızı sandığınız trafik canavarlarının karıştıkları kazalarda ölenlerden sizlerde sorumlusunuz ,cezaları iptal eden hakimler gibi ..
-
Anlaması için koyulmuş zaten o yüzde 10 luk pay. Yüzde 10 luk payın üzerini iptal etmemesi gerekir hakimin.
Yani 110 u geçtiğimin farkında olamam savunması için yüzde 10 luk pay var. 121 i geçtiğimi farkedemem diye bir savunma olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Nisan 2024; 22:46:10 >
oldu maalesef hatta emsal karar var 3km ye kadar fark edemez diye ,110 luk sınırda avukat 123 ile yakalnamış itiraz edip cezayı iptal ettirmiş ,bu kararı alan hakimler ve bu itirazı yapan avukatlar hız kaynaklı ölümlü kazaların suç ortaklarıdır
-
Selektör atarak radar uyarisi yaptığınız araç gün gelir size 180 ile arkadan çarpabilir.
Hız sınırları gayet yeterli hatta 153 kmye kadar radar cezası olmayan yollar varken yinede ceza yiyenlere maganda derim.
Zengin araçlarını uyarmıyorum ama diğerlerine 5 km ye kadar uyarıyorum.
-
-
Laflara bak, devlet rızık çalıyormuş. Peh.
Devlet kanunda açıkça hız sınırını ilan ediyor mu? Ediyor. Yollara hız sınırı tabelası koyuyor mu? Koyuyor. Herkesin arabasına hız göstergesi var mı? Var. Hız sınırını bilerek ve isteyerek aşıyorlar mı? Aşıyorlar. Devlet ceza kesince niye rızık hırsızı oluyor? Ne güzel İstanbul be.
-
Devletimissss , doları 8 tlden 1 ayda 18e manipulasyon ile çıkartıp. Sonra 1 günde 10 tlye indirenler milyonların emeğini birikimini 1 günde çaldı.
Umarım sellektör yapıp uyardığim insanlar arasında sen yoksundur , senin gibilerin tokatlanması sevaptır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 8 Nisan 2024; 23:14:7 >
Dolar manipülasyonu yüzünden mağdur olanlardan biri de benim. O dönemde ev alacaktım, param dolarda duruyordu, alamadım.
Ancak sapla samanı karıştırmamak gerekiyor. Şu anki hükumetin politikaları ile devlet otoritesi farklı şeyler.
Suç işlerseniz cezası verilir. Verilmelidir de. Bu en ufak trafik suçundan, en ağır suça kadar böyledir. Suçun cezası verilmediği için ülkecek bu haldeyiz zaten. Ha ama siz istiyorsunuz ki ben hız yapayım, makas atayım, emniyet şeridinden gideyim her türlü haltı yiyeyim ama devlet bana ceza vermesin.
Son olarak, sizin atacağınız selektöre muhtaç değilim. Hız sınırlarına riayet ederim, eğer etmezsem ve devlet bunu tespit ederse de paşa paşa öderim.
-
Bir haftadır ingiltere'deyim döner kavşak, yaya geçidi, eds kameraları konusunda adamlar ceza yemekten acayip korkuyorlar 3 hatada ehliyet gidiyor psiko teknik kursuna gidiyorsun...
Sellektör yapanları yakalayıp ceza vermişlerdi.
o cezalar iptal edildi. Sellektörle karşıdan geleni uyarmak ceza sebebi değil
habertürkSon dakika: Selektörle radar uyarısı cezaları iptal edildihttps://www.haberturk.com/son-dakika-selektorle-radar-uyarisi-cezalari-iptal-edildi-3677981 -
Bu ara radarlara çok abandılar. Herkese ceza yağmaya başladı.
Birde sote alana gizleniyorlar. Tabela filanda koymuyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 16 Nisan 2024; 13:17:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X