Şimdi Ara

Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben herzaman radar gördüm mü , 2-3 km boyunca sellektör atarım. Birçok kişiyi cezadan kurtardım. Sizde yapın.

İnsanlık daha ölmedi.

Yeni tip modellere geçmişler aracın dışinda portatif direğe bağlıyorlar. Geçerken dikkat etmezseniz farketmeniz zor.

Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 8 Nisan 2024; 19:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• radar mantıgı tuzak olarak çalıştıgı için sellektor yapar uyarırım. insanların guven içinde seyahat etmesi istenseydi her 2 km de bir sabit radar cihazı konur yolun ustune ortalama hıza bakılır ceza kesilirdi. ama sistem bunu yapmadan , insanların hızlı gitmelerine müsade edip tuzak kurmak üzerine.

bunu yapmayın sakına. sebebi ceza yeyip yememek değil. karşıdan gelen araç da kötü niyetli hatta teröristler olabilir. daha önce bu sebebden dolayı çatışma bile cıkmış polislere ateş acılmıştı.

ayrıca karşıdaki adam kurallara uymuyorsa veya hızlı geliyorsa sizene ya? kusura bakmayın ama show meraklısı olmayın.!

Yukarı

Herzaman Uyarın Karayolları kardeşliği devam etsin. İleride radar olduğunu bilirsem , Arkadan gelen araçlarıda el işareti ile yavaşla diyerek haber veriyorum.

Tuzak radar etik değil.Vatandaşı soymak için yapılmış. 150 ile gidilecek yola 70kmh ayarlanmış radar kurmuşlar. Ulan oradan bisikletle geçsen 70i geçersin
  • Hic işim olmaz kurallara uy ceza yeme bu kdr basit

• Valla daima selektör yapar,karşıdan geleni uyarırım...

• Radar yoksada yaparım yavaş gitsinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende yaparım, insanlık ölmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Radar gördüğümde sellektör atıyorum sonra çevirmede polis soruyor niye radar aracına sellektör atıyorsun olum diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bakıyorum reno fiat arabaları gördüğümde selektör atıyorum. Mercedes bmw oldu mu atmıyorum onların parası vardır ödesin maksat gariban paçayı kurtarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hatırlamıyorsam o şekilde uyarmak da suç ve cezası var idi...

Neden selektör atacakmışız, insanlık mı ahahah, o selektör atanlar kırmızıda falan da geçiyordur.

İşim olmaz, hızlı gidiyorsa cezasını çekecek kardeşim.

Ayrıca hayırdır, ****olleri nasıl aksi yönde fetva verir??? Vergi lazım vergi, selektör atmayın demesi lazımdı Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 10 Kasım 2023; 9:3:15 >
  • özellikle uyarmıyorum, limit neyse uysunlar, sonra millete sebep oluyorlar.

• radar mantıgı tuzak olarak çalıştıgı için sellektor yapar uyarırım. insanların guven içinde seyahat etmesi istenseydi her 2 km de bir sabit radar cihazı konur yolun ustune ortalama hıza bakılır ceza kesilirdi. ama sistem bunu yapmadan , insanların hızlı gitmelerine müsade edip tuzak kurmak üzerine.

• bunu yapmayın sakına. sebebi ceza yeyip yememek değil. karşıdan gelen araç da kötü niyetli hatta teröristler olabilir. daha önce bu sebebden dolayı çatışma bile cıkmış polislere ateş acılmıştı.

ayrıca karşıdaki adam kurallara uymuyorsa veya hızlı geliyorsa sizene ya? kusura bakmayın ama show meraklısı olmayın.!

• Geçenlerde 2 km ötedeki radar olduğunu bildiğim için uyarmak için arkamda süratle yaklaşan Passat' a elimi camdan çıkarıp yavaşlaması uyarısı yaptım.

Önüme geçip direksiyon kırdı ve durunca sürücü araçtan inip yanıma geldi.

"Ne oluyor bilader" deyip kimliğini gösterdi.

Arkadaş Milli Saraylar Daire Başkanlığında görevliymiş ve görev yerine intikal ediyormuş.

Durumu anlattım ama nafile özür dilemek zorunda kaldım, o da yoluna son sürat devam etti...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

O zaman çakar takacak, tavana mıknatıslı polis lambası takacak, nedir bu memurların vatandaşa artistlenmesi böyle

• Yahu arkadaşlar ben hız cezası yedim mail geldi ertesi gün gib.gov.tr den makbuz kodunu elle girerek ödedim. Şimdi bakıyorum gib.gov.tr den ceza hala çıkıyor. Bunun ödendiğinin onayını nasıl anlayacağız? Ödendi makbuz duruyor.

• bu yıl MTV ler ve Cezalar 2 kez ödenecek. bir kere daha odemen lazım (şaka şaka. dğzeltirler geç çalışıyor sistem biraz.)

• ne zaman ceza yersem dinlerim

Radar gördüğünüzde sellektör atıp uyarın.Onay Şahinyoutube
    Onay Şahin RADAR 2016 Yeni Klip Uzungöl Müzik
    https://www.youtube.com/watch?v=aGY7JzmfEk8
  • Yukarı

Herzaman Uyarın Karayolları kardeşliği devam etsin. İleride radar olduğunu bilirsem , Arkadan gelen araçlarıda el işareti ile yavaşla diyerek haber veriyorum.

Tuzak radar etik değil.Vatandaşı soymak için yapılmış. 150 ile gidilecek yola 70kmh ayarlanmış radar kurmuşlar. Ulan oradan bisikletle geçsen 70i geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 11 Kasım 2023; 11:19:38 >
  • Dağ başında bölünmüş yolda radar gördüm, rahat %15 eğimle dağdan iniyorum, hafif virajdan kıvrıldım radarla göz göze geldim. İnanın arabayı boşa alıp salsam zaten 140-150 yapacak bir iniş... hız sınırını aşmamak için fren yaparak inmek lazım adamlar oraya kurmuş tuzağı

• Kesinlikle uyarmam !!!! Herkes trafik kurallarına uymak zorundadır !!

Hem sabıkalı aranan, terörist, kaçakçı olmadığı ne malum ????

• İnsanlık ölmemiş. 2023 model arabayla şahine doğana göre uyarlanmış olan hızlarda gideceksin diyor kanunlar. Sellektör atmak önemli

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.