Şimdi Ara

Radeon HD 7850 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son birkaç gündür bazı oyunlarda arada takılma sorunu yaşıyordum. Bilgisayar da bi hayli doluydu direk format atıp temizden başlıyım dedim formatı attım. Sonra başlıktaki ekran kartının en güncel driverlerini kurdum bu sefer takılmanın yerini tamamen kasma aldı. 30-40 fps civarında çalıştırıyordu oyunları. Sonra clean up utility ile ekran kartıyla ilgili tüm driverleri sildim ve en baştan ekran kartının içinden çıkan CD deki driveri yükledim. Bu sefer oyuna girdiğimde kasma yoktu ama driver eski olduğu için bazı animasyonlarda çok kısa bir süre takılıyordu. Sonra yine deniyim dedim yeni driverleri. Kurmaya çalıştığımda hata verdi. Özellikle otomatik yükleyici yani sisteme bakıp driverleri otomatik olarak kuran program çalışmadı hata verdi. Direk driverları indirdim kurdum ve kurulumdan sonra pcyi resleyip bir daha açtığımda crimson exe çalışmıyor hatası aldım yani o ekran kartının ayarlarının yapıldığı pencere. Oyuna girdim problem yoktu ama farklı şeyler yaptığımda yani başka bi oyun açtıgımda ufak takılmalar oluyor çok nadir. Hala sorunsuz değil anlayacağınız. Böyle bir probleme karşı ne yapmamı önerirsiniz. Ekran kartı arızası mıdır sizce yoksa tamamen yazılımsal mı.? Yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler ve iyi forumlar

• otomatik yükleyiciyi açtıktan sonra aldığım hatalar arka arkaya

• Verdigim linklerden isletim sistemine uygun olani indirip yukleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.