Şimdi Ara

Radyo kurmak istedim yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette radyo dinlerken neden benimde olmasın diye düsündüm eskiden arkadaslarla kayıt falan alırdık ordan kalan b1 microfon var iyi olur dedim.
    İnternette arastırdım windows media encoder ile kurulabilir diyolardı.Bende indirdim ama bu kullanıcıların internet sitesinden dinleyebilmelerini istiyodum.
    Com.nu dan bi site alıcaktım ama kodlar falan yapamadım kodları yayınladıgım ip ile baglamayı nasıl yapabilirim . Sitemde media player ile calmasını istiyorum yardım edin minnettar olurum.Bana sadece kodları lazım bide nasıl yerlestiricem kodları gosterirseniz süper olur :)

• Tarafımdan silinmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2013; 17:17:37 >
  • media encoder konusunda yardımcı olabilirim. tecrübem var. bizim yaptığımız yayın hem müzikli hem görüntülüydü. Ayrıca media player ile sitenizde çalma imkanı.

Tek yapmanız gereken ip adresininzi sabitlemek ve yayın yapmak için modeminizden port açmak. Üstelik küçük çapta web sitesi bile yayınlayabilirsiniz. tabi bunun için bilgisayarınızın açık kalması gerek. Hepsi ücretsiz....

Bütün bunlarla uğraşmak isttemiyorsanız ücretsiz radyo portalı var "flatcast" ... Google dan araştırabilirsiniz.

iyi yayınlar
  • Bunlarla uğraşmadan daha kolay bi şekilde Flatcast kurabilirsiniz. Hem destek isterseniz daha çok kişi yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.