Şimdi Ara

raid sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende k8n sli platinum anakart var. 2 tane 160'lik sata2 hd aldim raid 0 yaptim windows'u kurdum hersey normal yedeklerimi aldigim 80gb'lik sata hd vardi onu bagladim biostan 80'lik hd yi bagladigim sata girislerini raid disable yaptim boot hatasi veriyor.Boot'u windows yuklu hd ile baslatiyorum manuel olarak yine ayni hata. Bios'dan tum sata girislerinin raid enable yaptigimda windowsa giriyor fakat hd'yi gormuyor goruyor ama gorev cubugundaki donanimi guvenle kaldir simgesine tikladigim zaman orada gozukuyor ama hd'ye hic bir sekilde erisemiyorum. 80'lik hd'yi bios'dan raid disable yaptim windows kurdum normal calisti raid yaptigim 160'liklarida gordu.Benim sorunum raid olan hd'lere windows kuracam baska hd bagladigim zaman sistem normal calisacak ama calismiyor.Acaba sorun neden kaynaklaniyor.Yardimci olursaniz sevinirim. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin. Simdiden tesekkurler.

• Arkadaslar kusura bakmayin konuyu yanlis yere acmisim ayni konuyu dahili bilesenlere acmama gerek varmi acaba? Kusura bakmayin acemilik iste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios bulma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.