< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Rakı artık istifra etmeme yol açıyor nedeni nedir acaba?

-
-
Vücudun;
"Ulan yeter artık be.. Yıllardır şu zıkkımı içip organlarını tahrip ettin de ses çıkarmadıkça içmeye devam ettin. Yeter artık; bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonra rakıyı içtikten sonra sana mışıl mışıl uyku muyku yok; işine gelirse";
mesajını veriyor. Bu mesajı artık tevbe etme vakti şeklinde de düşünebilirsin...
Anlayana...
-
Sahte filan olabilir bu aralar dikkat etmek lazım haftada 50 kişi ölüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceden bende bi 35 lik yeni 3 bira içerdim yoluma devam ederdim, ama son 3-4 yıldan beri ağzıma rakı vuramıyorum ağzımı kurutuyor midemi yakıyor şeklimi şemailimi değiştiriyor, bende artık viskiden başkasını içmiyorum viskide en ufak bir sıkıntı yok,
-
Anasondan kaynaklı olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Haftada 2-3 kadeh içiyorum. Hangi rakı türünü tüketiyorsunuz?
Ben normal anasonu fazla içtiğim zaman bulantı yaşıyorum o yüzden genellikle altın serisi içiyorum.
Altın serisinde herhangi bir durum olmuyor ancak fazla kaçırınca anason tadı gece boğazıma geliyor kusuyorum.
Rakıda sınır 2-3 kadeh fazlası bozuyor. :)
-
2 kere altın seri en sonra Beylerbeyi 3 göbek hepsinde de aynı oldu
Kesinlikle tekel kullanıyorum dikkat ediyorum özellikle benle diğer içenlerde en ufak bi sorun olmadı
Bende de viski votka cin grubunda sorun yaşamıyorum.
Aynı birayıda ekle sadece rakı çok kötü ediyor beni,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X