Şimdi Ara

!!!!!!! RAKS CEP TELEFONLARI !!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sordum sonunda.2006 nın 2. çeyreğinde yeni ürünlerimiz piyasaya sunulacak dedi.buda en geç haziranın sonu oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

kım raks yoneticilerindenmı cvp aldın yoksa donanim habermi.eğer raks yöneticileriyse yeni modeller ilgili tarih ve resim koyabılırmısın

quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

ben yöneticilerdende gerekli cevabı aldım. dilediğin gibi yaz sana serbest kardeş.....

yok yok arkadasın bahsettigi sey farklı raksla ilgisi yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

Hak edene hak ettigi gibi cevap yazilir.Bundan onceki mesajlarimda hakaret iceren bir kelime varmi ona bakin ondan sonra zayif nokta arayin.Ilk hakaret edene lanli lunlu hiyar diye yazana laf yok uyaran yok bize gelincemi lolo.Forum yoneticileri gormuyormuymus ne yazacagini bilemeyince hakaret eden zihniyete ayni sekilde cevap verilir

Evet bak.Aşağıdaki bir arkadaşın yazdığı gibi yeni modeller haziran ayı gibi çıkacakmış.Ama onların bana
    dediğide mart ayı sonu idi.Demekki olur almak veya bazı şeyleri yoluna koymak zaman alıyor.Sabırlı olmak ve
    beklemek gerekiyor.
  • olur boylew seyler. koskaca firmalar bile duyurduklarını bir modeli 1-2 yıl pazara sokamayabiliyorlar.
  • mesela nokia n91. onca tantana oldu hala daha türkiyeye gelecek. hakkında topicler açıldı yorumlar yapıldı(artık neye dayanarak yapılıyosa) ben sabırsızlıkla raksları bekliyorum. inşallah malum markaları utandıracak ürünlerle bomba gibi gelirler
  • niye,daha önce nezaman demişlerdiki olur böyle şeyler dediniz.

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

olur boylew seyler. koskaca firmalar bile duyurduklarını bir modeli 1-2 yıl pazara sokamayabiliyorlar.
  • radyo yok galiba hiç birinde....
  • arkadaşlar,bu firma sanırım ciddiyetten yoksun.hepimiz yerli cep telefonu tabiki almak isteriz.en ufak firmaların tv de reklamı var.cep telefonu üretiy
    orsun seni kimse tanımıyor. böyle pazarlama olurmu?umarım birgün yerli cep telefonu kulllanır,dövizimiz dışarı gitmez.
  • Kaçak cepten devletin kasasına 2 milyar dolar

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, cep telefonları nın yurda kaçak olarak girmesinin önlenmesinin ardından bazı firmaların pahalı modelleri düşük fiyat beyan ederek ithal etmeye başladıklarını açıkladı. Tüzmen, cep telefonları nın gerçek değerlerinin belirlenmesinin ardından 10 ithalatçı firmaya 13 milyon dolar para cezası verildiğini bildirdi. Tüzmen, GSM sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri başkanları ile birlikte Gümrük Müsteşarlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Müdahale edilmemiş olsaydı yıl sonuna kadar 1 milyar dolar vergi
    kaybına uğranılacağını hesapladı klarını belirten Tüzmen, şöyle devam etti: "Operasyon genişleyerek sürecek. 2.5 milyon düşük fiyatlı cihaz ithalatı yapan firmalar devlete en az 1 milyar dolar ceza ödeyecek. Böylece devletin kasası na 2 milyar dolar girecek. Kaçak ithalat nedeniyle sektöre yatırım yapamayan yerli müteşebbislerin önü açılmış olacak. Böylece istihdama katkı sağlanacak. Sektördeki haksız rekabet önlenecek ve bu yolla organize suç örgütlerine giden kaynaklar kesilecek."

(sabah gazetesi.)

çok güzel işte.uygulansa bari......raks gibi firmalarımızda emeklerinin karşılığı olarak hekettiği yere gelirler.

• hakkaten şu 3mpliye ne oldu ne zaman gelcek???
  • Yahu ben buralarda yokken topik ammada karışmış herhalde yeryüzünde kendi markasına ve insanına bizim kadar düşman olan başka ülke vatandaşı yoktur
  • adamın birisi imzasına bile laf çaktırırcasına yazı eklemiş.
  • Piyasada 2 milyon 2. el cep telefonu var
    Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dursun, kaçakçılığın önlenmesiyle cep telefonu da dahil bilişim ve iletişimde yerli girişimcilerin önünün açılabileceğini kaydetti. Murat Dursun, düşük fiyatla ithalat yapan cep telefonu ithalatçılarına ceza verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in açıkladığı bulguların, sektörde ilgili tarafların birlikte çok önemli bir işbirliğini sergilemiş olduklarını gösterdiğini kaydetti. Türkiye'nin bilişimde de etkin bir güç olabilecek potansiyeli bulunduğunu belirten Dursun, 'Kaçakçılığın önlenmesiyle, cep telefonu da dahil bilişim ve iletişimde yerli girişimcilerin önü açılabilir. Neden kısmen de olsa tasarımı ve yazılımı bize ait ürünleri yaratmayalım, satmayalım?' diye konuştu.

• dün ankaradaydım.yolda afişte raks ın reklamını gördüm.güzel ilan yapmışlar''HERŞEYİ YERLİ YERİNDE'' diye.yanlız modelleri görmedım belkı yeni ürünlerdi belkide r440 r330 falndı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

dün ankaradaydım.yolda afişte raks ın reklamını gördüm.güzel ilan yapmışlar''HERŞEYİ YERLİ YERİNDE'' diye.yanlız modelleri görmedım belkı yeni ürünlerdi belkide r440 r330 falndı bilmiyorum

evet '' HER ŞEY YERLİ YERİNDE''............

yakında her yerde görünecek bu afişler.
  • Radyo reklamları da başlamış bulunuyor.

şimdilik kiss fmdeymiş.

'' HER ŞEY YERLİ YERİNDE''

alacak olanlara kangurum satış sitesini tavsiye ederim.fiyatları daha uygun.
  • yeni ürün felan yok gibi gorunuyor. subattı, mart oldu, marttı, nisan oldu ... geldik mayısa. sanırım uzun bir sure bu modeller ile idare edecegiz.
    kangurumda r440 yok ki
    r330 u ben napayım. veya hangi mantıkla satayım. 100 ytl ve iarzcık ustune emsalleri dururken musteriye bi ozelligi olmayan cihaza 190 lira fiyat cekersen suratımıza tukururler.
  • ozaman o afişteki resimler bildiğimiz modeller.bunlarda taa nezamanki telefonun reklamını yapıyor
  • Kolay işler değil tabi.birdenbire yeni modelleri gününde piyasaya vermek.

yavaş yavaş ısınıyorlar demekki.bakalım.nokıa gibi dev firmalar bile duyurdukları modelleri bazen veremedikleri oluyor.türlü aksamalar olabilir.
    sonra raks yerli firma. kimbilir önüne ne engeller çıkarmışlardır................

bekleyelim bakalım.....

sonra r220 yada 330 da olsa hediyeleri ile bayağı da bi uyguna geliyor.neden pahalı deniyor anlamadım.
  • raks deyince benim aklıma teyp kasedi geliyor

eskiden discman mı vardı, müzik setinden çekerdim cdden bunlara müzikleri walkmand adinlerdim dışarıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: daf06

Kolay işler değil tabi.birdenbire yeni modelleri gününde piyasaya vermek.

yavaş yavaş ısınıyorlar demekki.bakalım.nokıa gibi dev firmalar bile duyurdukları modelleri bazen veremedikleri oluyor.türlü aksamalar olabilir.
    sonra raks yerli firma. kimbilir önüne ne engeller çıkarmışlardır................

bekleyelim bakalım.....

sonra r220 yada 330 da olsa hediyeleri ile bayağı da bi uyguna geliyor.neden pahalı deniyor anlamadım.

prmeier prc 667 model çaymatik. hipernex fiyatı: 19ytl+kdv
    zanetti su ısıtıcısı: 24ytl+kdv
    kargo da bedava.
    ------
    r330 u alanın çaymatige istiyacı yok. hos prmerde ancak kahv e yapabiliyorsunuz çayda %70 basarisiz. r330 alan telefon almak ister. çaymatikle fortograf çemesssiniz telefon eemessiniz. philips9@98 740 saat bekleme süreli. hocam bu bile r330 dan ekonomik. koca philips. ericson t290: 110 ytl. sagem myx2-2: 130 ytl, ericson z300.165 ytl, philps 355(kameralı) 175 ytl, sagem myx5-2v(kemaralı, irdali, videolu, mp3 zil sesli): 200 ytl. pantech pg300: (minicik, kapaklı, telesekreterli, 262.000 çift ekranlı): 190 ytl, nokia 6030 radyolu: 180 ytl.
    RAKS 190 YTL YYE R330 U HANGI MANTIKLA PAAZARLAR
    ---raksa düşen biraz daha mantıklı olmaları. -
    bide tarih şunu göstermiştir. türk e engel yoktur. türkün engeli kendisidir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.