Şimdi Ara

!!!!!!! RAKS CEP TELEFONLARI !!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbette tanınmış bir marka taninmamış markaya oranla tercih sebebidir.
  • marka güveni bilmem ne. bu kadar yabancı marka düşkünü olmasanız biraz olsun yerli üretimi tercih etseniz bunlar olmıycak. vaktiyle raksın ürettiği ilk cihazlar se nokia gibiydi o zaman sanki alan varmıydı. yoktu neden biliyomusunuz bize yabancının yaptığı tatlı geliyor. daima onların yaptığı iyidir mantığı var herkeste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 12 Nisan 2006; 22:19:12 >
  • arkadaslar lutfen dudaklarınıza ve dilinize sahip olun. sizin bu çıkışlarınız yüzünden sevende soguyor. ypmayin lutfen
  • özür dilerim herkesten...
  • daf, soydan, laz ve dierleri size şasıyorum ya neden bi arcelik beko topici açmıyorsunuzda tek raksla ilgileniyorsunuz. tek firma raks deilki.
  • illa rask olcak die sart mı var. gidin arceliğe . ac640, ac940, ac840, ac941 var. megapixelli bt radyo ek hafızalı niçin illa raks
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

Soyle kisa bir forum mazine baktimda panasonic ardindan K750 ardindan kisa bir sure 6270 hemen ardindan 6280 marka duskunu olamayana bak.Bir seyleri savunuyorsun kendince ama en azindan kendin acindan savunduklarinla tutar bir tarafin olsa bari.Marka guveni bilmem ne dedigin kolay kazanilmiyor belli bir birikim bilgi gerektiriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

marka güveni bilmem ne. bu kadar yabancı marka düşkünü olmasanız biraz olsun yerli üretimi tercih etseniz bunlar olmıycak. vaktiyle raksın ürettiği ilk cihazlar se nokia gibiydi o zaman sanki alan varmıydı. yoktu neden biliyomusunuz bize yabancının yaptığı tatlı geliyor. daima onların yaptığı iyidir mantığı var herkeste

sakin....

• Raks vantilatör olarak iyi ama asla telefonunu almayı düşünmem !
  • yaa arkadaşalar gülmeyin ama gprs calss 12 özlliği nasıl bi özellik anlatabilirmisiniz biraz.Raksın artı bi özelliği diye söylemişsinizde yani neler katıyor?
  • ya bide yukarda dikkatimi çekti yaa çok saçma bii konu yüzünden tartışılıyo.Ya bu dünyanın her yerinde varr imkanı olan para derdi olmayan gider çok pahalıda olsa marka alırr o kadar iyi olmayanda gider iyisini özellikli teli daha ucuza almaya çalışırr.bu çok normaldirr.Ama markalaşma önüne geçilemeyen bi tutku olmaya başladı bu bi gerçek
  • Bırakın bazı ları karalamaya devam etsin.onlar bence normal kullanıcı falan değiller.
    bu kadar üsütne düşüpte buralara kadar ısrarla yazı yazan insan normal bir tel. kullnaıcısı olamaz.bunu böyle bilelim.
    insan bir kez- bilemedin tamam tartışma oldu iki kez karalar.ama ısrrala karalam kampanyasına devam ediliyorsa bu tipler demekki yabancı tel. acentaları.

korkmakta da haklılar.....ki yakında herkesin bir raks cep teli olacak.merak etmeyin.....

gprs farkını soranlar, topiği dikatli izlerlerse ilk yazılarda cevap bulacaklardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daf06

Bırakın bazı ları karalamaya devam etsin.onlar bence normal kullanıcı falan değiller.
    bu kadar üsütne düşüpte buralara kadar ısrarla yazı yazan insan normal bir tel. kullnaıcısı olamaz.bunu böyle bilelim.
    insan bir kez- bilemedin tamam tartışma oldu iki kez karalar.ama ısrrala karalam kampanyasına devam ediliyorsa bu tipler demekki yabancı tel. acentaları.

korkmakta da haklılar.....ki yakında herkesin bir raks cep teli olacak.merak etmeyin.....

gprs farkını soranlar, topiği dikatli izlerlerse ilk yazılarda cevap bulacaklardır.

NEOLDU 3 mp. haber varmı?resim falan varmı?
  • quote:

neden izin versinlerki soydan. o zaman türkiye kalkınır halk kendi ülkesinin malını alır yabancı sermayede havasını alır. olurmu hiç öle şey. raksta kabahat milyarlık telefonlar yapmıyor... istiyoki ucuza daha iyisini kullansın millet.

arkadaslar biraz dusuncelioal,im. tofas yurtdisindan geliyor dedin. sanki raksıimiz tr de mi uretim yapiyor.
    electronik ürünlerin tr de pahali olma sinin sebebi tr deki agir vergi yükünden kaynalanmaktadir.
    sabanci grubu ulkemizin nadide çiceklerinden biridir ve sabanci zekasinan basarindan dogan s,rketlerde yüzbinlerce kişini karnı doyuyor.
    eger bir firma yurtd,isina mal satabiliyosa brvo dorusu denilip o firmya hürmet edilmelidir.
    ---bazi dar goruslu arkadaslar sayesinde raks markasi deil yurt disinda tr de bile zarzor satmaktadir.
    -----
    bu kadar fanatik olmayalim lütfen. oda türk firmasi buda turk firmasi.

• kardeş sana bi pm attım. bi bakarmısın sana zahmet
  • Hak edene hak ettigi gibi cevap yazilir.Bundan onceki mesajlarimda hakaret iceren bir kelime varmi ona bakin ondan sonra zayif nokta arayin.Ilk hakaret edene lanli lunlu hiyar diye yazana laf yok uyaran yok bize gelincemi lolo.Forum yoneticileri gormuyormuymus ne yazacagini bilemeyince hakaret eden zihniyete ayni sekilde cevap verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Nisan 2006; 21:18:49 >
  • Arkadaslar tartısmamanızı rica ediyorum. Konunun dısına cıkılmasın. Bakın ne guzel bir markayı tartısıyoruz surda

Ben daha once 2 tane RAKS cihaz kullandım. Biri R88 digeri 7530 .

Iki telefondan da malesef memnun kalmadıgımı belirtmek zordundayım. Ama bu kişisel bir gorus degil. Cİhazların yazılımlarında cok hatalar var. Kilitlenmeler. Ekranda aniden beliren abuk sabuk karakterler . Telefon defterinde bozulmalar.

ancak soyle bir sey var bunlar Raks'ın eski modelleri. Yani su an bu tip hataları oldugunu iddia edemem cunku hiç bir fikrim yok yeni modeller hakkında.

Umarım yeni modellerde sorunlar cozulmustur.
  • ben yöneticilerdende gerekli cevabı aldım. dilediğin gibi yaz sana serbest kardeş.....
  • bu tarihten itibaren isterlerse düz gitsinler kimseyi şikayet etmicem artık. LAZUSAGI_61 yeni kimliği ve sakin tavırlarıyla bu isimle devam edicek. herkes bildiği gibi yapsın artık....
  • kım raks yoneticilerindenmı cvp aldın yoksa donanim habermi.eğer raks yöneticileriyse yeni modeller ilgili tarih ve resim koyabılırmısın

quote:

ben yöneticilerdende gerekli cevabı aldım. dilediğin gibi yaz sana serbest kardeş.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

kım raks yoneticilerindenmı cvp aldın yoksa donanim habermi.eğer raks yöneticileriyse yeni modeller ilgili tarih ve resim koyabılırmısın

quote:

ben yöneticilerdende gerekli cevabı aldım. dilediğin gibi yaz sana serbest kardeş.....

yok yok arkadasın bahsettigi sey farklı raksla ilgisi yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.