Şimdi Ara

!!!!!!! RAKS CEP TELEFONLARI !!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • r440 için sözüm yok. hala bir numaramdır. benim sozum r220 ve r330 a. asyadan 3 raks düştü. bize gelen 3 un biri: sadece r440 işe yarar. diüğeleri r440 ın bomnusu olabilir sadece. 130 ytl ye adam r220 veriyor. mumkunmu yaw. philips 79 ytl ye aynı tipte telefon veriyor. üstelik 400 saat bekleme süreli. sagem x1-2 satıyor 85 e. raks yetkililerine kızıyorum nezaman ki leştiriler basliyor. msn mizde görünüp bize gazı veriyorlar. sonra bakıyorsun 2-3 ay kayıplar.
    burası mısır, cezayir değil. kendileri arap bedevileri, karşısındkiler ingiliz fransız sömürgecileri değil. burada vurkaç dövüşü yapılmaz. burası türkiye çıkarsın alnının akıyla ya şehit ya gazi. burası türk meydanı. çıkarıırsın r440 gibi 3-5 model bende varım dersin. sinmessin geri geri. aslanlar gibi. merak etme şampiyon olmasanda başabaş ddişediş dersin.puan puna, kıran kırana gidersin. son haftlara kadar iddianı surdurusun. yeterki kaçak dövüşme. kaçak döüşürsen ligin alt sıralarında cehennem kuyusunda olusrsun. sonra da çıkarsın engeller vardı dersin. HEY ASLANIM. ASLANIN ONUNDE ENGLLER YOKMUYDU. BORCLAR. FUTBOLCULAR, YONETIMLER, MEDYA YOKMMUYDU.

• sıf bu telefonlar için foruma üye oldum.Raks'ın yeni modeli çıktı.Ama 3 MP olarak değil.1,3 MP.Cep telefonuyla çekilen fotograflar çok net değil.ama ışık dengesini iyi ayarlayınca mükemmel fotograflar çekilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 4 Temmuz 2007; 20:05:05 >

• ya arkadaşlar iyi güzel de telefonlarının hiçbirinin tipinde meymenet yok ya sırf türk die de alınmaz ki sen koy raksa n80değerinde işlemci,çip,kamera ve diğer özellikleri fiyatı da 600-700yap bak nasıl satılıyor ama bu tiple bu kafayla raks ...
  • yeni telefonlarını piyasaya sürünce ağzınız açık kalacak
    Ayrıca RAKS daha alıştırma yapıyor.Hem piyasaya gireli ne kadar olduki.Nokia 25 seneden fazladır pazarda.
  • Raks 440 'ün bataryasını nerden bulabilirim,yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.