Şimdi Ara

!!!!!!! RAKS CEP TELEFONLARI !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer topiğim kilitlendiği için sayfa moderatörleri kusura bakmasın.milletin her gün saçma sapan topik açtığı yerde bende en azından yerli markanın adının görünmesi için bir topik olsun istiyorum.kapatıp-kapatmamayı bu sitenin sahiplerine bırakıyorum.canları isterse kapatırlar tabi.....
    Diğer yerli malı topiğinde her marka yazılabilir zaten.

Rakslar şu an evkurlarda+teknosa da+gold da+ kangurumda+ideefikste+hepsiburadada+...........birçok telefon satıcısında satılmaktadır.

Kampanyalı olarak 60 ytl değerinde çay-kahve makinası hediyelidir
    .

www.raksmobil.com

Harmony telekom/ kadıköy ana distribütör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 2 Mayıs 2006; 22:07:42 >

• GPRS class 12 RAKS440 + RAKS330

class 8 (slot5) ............. 8 - 12 kbps upload / 32 - 40 kbps download
    class 10 (slot5)...............16 - 24 kbps upload / 32 - 48 kbps download
    class 12 (slot5)...............32 - 48 kbps upload / 32 - 48 kbps download sadece RAKS ta var.

Bu telefonlarda mp3 sesi çok gür ve temiz.Bilgisayara mini usb kablosunu taktığınızda direk çıkarılabilir disk olarak görüyor.128 mb hafızaya yüklenin artık.
    Black list özelliği var.
    Şarz süresi R440+R330+R220 geceleride açık kalmak koşuluyla bizim denemelerimizde 1 hafta kadar gitti.ama çok sık telle konuşan biri değilim.normal ara sıra kullanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 2 Mayıs 2006; 22:08:38 >
  • valla topic iyi hoşta bakalım neler yazılacak.yeni modeller çıktıktan sonra açsaydın daha iti olurdu sanki.3 tane model var bunlar üzerindede konusulacaklar konuşuldu zaten
  • valla olcay ne bileyim.millet ana başlıkları olduğu halde gelip bura ya nokıaları-samsungları yazıyorlar.bende naçizane raks adı görünsün istedim kendi çapımda.....
    diğer topiğe her marka yerli ürünü yazalım...

r220 nin hediyeli fiyatları konusunda görüşünü yazarsan sevinirim.bence çok agresifçe gibi.
  • Evet demiştim ben. Çay-kahve makinesi çok güzel.Üstelik hangi modeli alırsan al veriliyor ve 60 YTL fiyatında.
    Yani 120 YTL'ye alacağınız telefon 60 YTL'ye gelmiş oluyor.Ben hastanedeki arkadaşlarıma ve personele tavsiye etttim.Broşürler dağıttım.

Acaba diğer RAKS'çılar ne yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soydan

Evet demiştim ben. Çay-kahve makinesi çok güzel.Üstelik hangi modeli alırsan al veriliyor ve 60 YTL fiyatında.
    Yani 120 YTL'ye alacağınız telefon 60 YTL'ye gelmiş oluyor.Ben hastanedeki arkadaşlarıma ve personele tavsiye etttim.Broşürler dağıttım.

Acaba diğer RAKS'çılar ne yapıyorlar.

sağol arkadş duyarlı olduğun için.insanlar bilsin-öğrensin yeter.....
    raksçılarda boş durmuyor anlayacağın bence.çünkü teknosalarda falan her yerde ,büyük alış veriş mağazalarında raks var artık.gold bilgisayarda r220 zati stok kalmamış.sorunuz diyor.....
    bence büyük mağzalarda satılması yeterli.telefon bayileri de üçün birini alırlar bu gidişle.
    ben bulunduğum şehirde yaklaşık 4-5 ay önceydi.foruma da yazdım ama eski yazılardaydı.abone merkezinin birine girdim.sipariş vereyim dedim.yok bizde dediler.getirn o zaman sipariş veriyorum dedim.abi raks tavsiye etmiyoruz.başka verelim demezmi. alttan yukarı bir güzel boyadım hem patronlarını-hem çalışanlarını.siz bu memleketin çocukları değilsiniz herhalde diyerek ............güzel bir fırça.....sus pus oldular .hatalılar ve akılları sıra raksı kötüleyip başka yabancı marka satacaklar.köşe dönecekler ya.herkes köşeci olmuş memlekette.şimdi iyi hepsi.satmasalarda sesleri çıkmıyor.
    haftasonuda bayi arkadaş tanıtım yapacak ana caddede.iyi olur herhalde.

• bu telefonlarin tipi cok hos fiyatlarda super bide hediyesi varmis ...anneme alacagim yeni telefonu buldum 3310 kullandi ne samandir ses cikarmiyodu annecim .. ama biseyi merak ettim :hafisa akrti takilabiliyor mu ?? takilabiliyorsa bi tane de kendime aliriim saten telefondan tek bekledigim adam gibi mp3 calmasi onu da bu fiyata bulunca ohhne ala
  • Arkadaşım kesinlikle al kullan.paranı öyle boşa savurma.

+ r440 mp3 sesi burda merak ettik bayi arkadaşla denedik.öyle milletin yazdığı en üst seviye yabancı markalardan çok daha gür ve temiz sesi var.Buna emin ol.
    + hafıza kartı ekstra takılmıyor.zaten 128 mb flash disk olarak bilgisayarın gördüğü belleği var.
    + mini usb kablosu kutudan standart çıkıyor.
    + bilgisayar bağladığında direk çıkarılabilir disk olarak görüyor seni.yükle ne istersen.uğraştırmıyor.
    + gprs class 12 sadece türkiyede raks tellerde var şu an.
    + dahili modemi var.
    + black list özelliği var.
    + şarzı tam 1 hafta.normal kullanım.
    - kamerası yok.
    - bluetooht yok.

bu teli annene alma.sen al .kesinlikle teşekkür edeceksin bana. annene raks 220 al.istediği gibi kullansın.r220 resimlerde göründüğü gibi çirkin değil.çok sevimli bişi.ben mavi rengini öneriyorum.joystikli.
    selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 22 Mart 2006; 22:59:06 >

• RAKS 440

!!!!!!!  RAKS  CEP TELEFONLARI !!!!!!!
  • RAKS 330

• RAKS 220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 23 Mart 2006; 0:34:36 >
  • resim koymayıda öğrenmişiiiz bu arada.huhukomsunun kulakları çınlasın.

görsün vatandaş,baksın.
  • Bende telimi değiştirecem ama ne alsam diye karar veremedim bir türlü. Geçen bi ara Raks la alakalı bi topic gördüm ve raksı inceledim. Baya tatlı bi şey ve fiyat olarakdaa şekil olarakda çok iyi. Ayrıca mp3 çalması ayrı bi güzellik bence. Ah bide kamerayla bluetootu olsa çok iyi olurmuş. o zaman benzersiz bi tel olurdu

Bende şu anda Siemens S 55 var. Bu telimden de çok memnunum çok nitelikli ve özelliği olan bi tel. Ama eskidi artık. nerdeyse 2 seneden beri kullanıyom. Bu teli elden çıkarıp sıfır bi tel alacam. oda ya Raks R440 yada biras daha paraya kırıp nokia 3230 almak.

3230 un özellikleri
    1.3 megapiksel kamera (resim çekimi için etkin çözünürlük 1.23 megapiksel)
    Movie Director ile film düzenleme
    Tarama için XHTML tarayıcı
    65,536 renkli ekran
    Atanmış tuşla Bas Konuş
    Genişletilmiş hafıza (32 MB RS MMC kartı dahil)
    Kablosuz Bluetooth teknolojisi üzerinden yeni multiplayer oyunlar
    Hızlı Mesajlaşma
    Multimedya mesajlaşma
    Özelleştirilebilir renk düzenleri

Aynı zamanda telsim hattı olanlar ücretsiz TV izleyebiliyor.

Bakalım ikisi arasında karar vereces artık

• ben 3230 un tipini hiç beğenmedim.
    6230 i desen neyse daha kibar bir tel.

3230 kdv dahil : 500 küsür ytl.günah parana.acelen yoksa nisanı bekle. 3mgpksl kamlı raks alırsın.
    bütün özellikler olacakmış.
  • Müziğin Raks ile buluşması : R 440

Wap 2 ....Gprs class 12 ....Gerçek Bir Mobil Müzik Merkezi ....128 Mb Kapasitesi İle 30 Mp3 Müzik Parçası Rakipsiz Data Desteği İle Öne Çıkıyor, Web Ortamında Gücünüzü Arttırıyor, Multimedia Özellikleri İle De Yoğun Temponuzda Keyifli Anlar Yaratıyor. Ağırlık 72 g. Boyutlar 99 x 42 x 17,8 mm Şebeke 900 / 1800 Ajanda var Alarm var Titreşim var Hesap Makinesi var HandsFree var Ses Kayıt var Ortam Sesleri Kayıt var Kronometre var Bekleme Süresi Maksimum 180 Saat Konuşma Süresi Maksimum 2 Saat Pil Türü Li-Ion600 mAh Dahili Modem var GPRS Class 12 E-mail Desteği var WAP Ver 2.0 MP3 Çalma var MMS var Zil Tipi Polifonik 64 Ton , MP3 Melodi Prog. var Oyun F1 , Smash , Doll Telefon Hafızası 128 MB Telefon Rehberi Hafızası 300 Adet (6 Giriş) Ekran Tipi CSTN Ekran Çözünürlüğü 128 x 128 Piksel Renk Çözünürlüğü 64K Renk Paket İçeriği Data kablosu, Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil Ateşin Kırmızısı Egzotik Bir Çekim Gücü Yaratırken, Siyahın Cazibesiyle De Seçiciliğinizi Yansıtıyor. Kara Liste Özelliği Var 5 Numaraya Kadar Kara Liste Yapabiliyorsunuz, Listeye Yazdığınız Numaralar Sizi Aradığında Meşgul Görünüyorsunuz. 3 Tane Ayrı Ayrı Alarm Ayarlayabiliyorsunuz 30 Sny Çalıyor Birinci Alarmda Uyanamayanlar İçin Güzel Bir Özellik. Telefon 4 Adet Otomatik Kapanma Ve Açılma Saati Ayarlayabiliyorsunuz Örneğin Kapanma Saatini Gece 12ye Açılış Saatini 7ye Ayarladığımızda Pilden %30 Tasarruf Etmiş Oluyoruz.
    Sim Kartsız Bütün Özelliklerini Kullanabiliyoruz. Sağlık Kısmı Var, Bayanlar İçin Özel Bir Bölümü Var , Alınca Görürsünüz.
    Bu Telefon Ulusal Sanayimizin Çalışmalarının İlk Somut Örneklerinden. %100 Türk Mühendisler Tarafından Geliştirilmiştir.

• bende katılıyorum nisanı bekle bencede. baya bi ses yaptı raks cihazlar. bende bekliyorum şu an. ayrıca 3230 u kullanmış bi kişi olarak diyorumki beş para etmez nokianın tam bi fiyaskosu o cihaz. ses kalitesi kötü ötesi o kadar kötüki piyasada eşi yok. kamerası karıncalı çekiyor işlemci yavaş. doğubankta 6630 470 ytl git illa alıcam dersen onu al.
  • Nokia 3230 u geçtik gördüm canlı olarak hiç bir halta benzemez.

Bir Siemens kullanıcısı olarak Siemens S75 i gördüm ve özellik bakımından da çok hoşuma gitti. Amna RAKS ın yeni modeli çıkacaksa bekleyelimde görelim
  • Bilgilendirmelerin için teşekürler, yeni modelleri dört gözle bekliyoruz.
  • siemens telefonların özellikle mp3 çalarlarının sesi hoşuma gitmiyor. nedenide bass lar az ve yetersiz. tamam ses yüksek ama çok tiz bi ses ve tam açınca kulağı rahatsız ediyor. nokialarda ise ses az ancak kaliteli. belki kaliteli bi kulaklıkla sorun çözülür ama şu an bu konuda en iyi se. sesleri gerçekten iyi. ama raks bence iddialı gelecek inşallah fazla geçikmeli gelmez çok merak ediyorum acaba nasıl bi cihazla geliceklerini
  • Trabzonlu arkadaşım.burda inan meraktan hepsini denedik.

senin nokıaları+siemensleri+....hatta video kamera mp3 ünün bile sesini açtık yan yana denedik.

neye şaşrıcaksın varya.senin 225 milyonluk RAKS 440 ın mp3 sesi bastırdı hepsini ya.ve de öyle bas tiz derdin yok.biz baktık.burdaki yeni satan bayi arkadaşta meraklı.çıldırdı ....hasta oldu mp3 üne raksın.
    yav nasıl olur diyor.
    oluyor işte.niye olmasın.o yüzden paralarınızı sokağa atmayın.....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.