Şimdi Ara

Ram aldım, ekran açılmıyor yada tek ram takıp açılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane 2gb corsair 1600mhz ram vardı. Yeni olarak 8lik bi tane aldım bende ek olsun diye oda corsair 1600 mhz. anakart 16ya kadar destekliyor diyor sitesinde. kartta 4 slot var yerleştirince ekran gelmıyor yada bı 2lık bı 8i takınca dıt dıt dıt dıye sureklı otup gelmıyor. ayrı ayrı yanı 2 tane 2liği takarsam çalışıyor tek 8 takarsam yıne calısıyor.

Sorun ne acaba?

• idileko İ kullanıcısına yanıt
    4 slota takma sıranda sorun olabilir yani tek kanal çift kanal olayı var slotlara şu şekilde takıp dene 2/8/2
  • Onuda denedim hocam, başka bir forumda arkadaş cl değerleri yüzünden oluyormuş dedi
    Frekans ve voltaj değerlerini kontrol edip öyle deneyiniz.
  • hepsi 1600 mhz, voltaj olarak eskisi 1.65 yenisi 1.5 yazıyor ancak biosdan falan bir ayarlama yapmadım yani ben olay olarak. direk tek olarak hangısini takarsam oluyor yanı ya eskı ya yenı oluyor ancak ıkısı bırden olmuyor. ayrı slota ayrı voltaj ayarlayabilirmiyiz ki
    M.I.T curret status kısmından değerleri eşitleyip o şekilde deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biosun hangi kısmında kalıyor mit current status kısmı netten baktımda göremedım :D
    Anakartınızın markası ve modeli nedir?
  • 8gblik modül destekledigine emin misin 4 slot var 16 gb

Sanki 4x4 yapısı var

Cahilce bir yorum emin degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 20 Nisan 2016; 19:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigabyte ga-870a-ud3

bobembo şuan tek ram takılı 8 olarak görüyor
    Merhaba,

Dediğimiz gibi M.I.T curren status bölümü mevcuttur. Sorun devam ederse mesaj yoluyla bize ulaşınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.