Şimdi Ara

Ram Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 512 Mb. Ram var. 1 tane daha 512 almayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak size;

Şuan ki Ram 512MB DDR diye görünüyor. Markası ne bilemiyorum. Acaba alacağım 512 Ram'in bendeki bu ram ile uyumlu çalışması için nelere dikkat etmem gerekir? 200 Mhz lik bir ram bendeki , yeni alacağım 400 Mhz lik olsa bir sorun olur mu? Ram lerin aynı marka olması önemli midir?teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entuna -- 10 Temmuz 2006; 14:51:40 >

• cpu-z diye prog var ,google dan arat,bu prog sana raminin tam olarak hangi ozelliklere sahip olugunu gosterir,ama eger markasını biliosan aynısından bi tane daha alırsın,ikisi dual olarak çalışır....
  • bilgisayarındaki tüm donanım hakkında detaylı bilgi almak istersende, sana " Everest Ultimate Edition" önerebilirim internetten araştır yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: entuna

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 512 Mb. Ram var. 1 tane daha 512 almayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak size;

Şuan ki Ram 512MB DDR diye görünüyor. Markası ne bilemiyorum. Acaba alacağım 512 Ram'in bendeki bu ram ile uyumlu çalışması için nelere dikkat etmem gerekir? 200 Mhz lik bir ram bendeki , yeni alacağım 400 Mhz lik olsa bir sorun olur mu? Ram lerin aynı marka olması önemli midir?teşekkürler..

HOCAM SENDEKİ 200 MHZ=400MHZ DDR demektir zaten...yani sen ram alırken ddr400 diye alacaksın...merak etme başka bir şeye dikkat etmen gerekmiyor
  • Aynı marka ve model olmasına dikkat et
  • eskı ram ının markasına bak aynısından bı tane daha al hiç bosuna ugrasma sonraa pişman olursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

cpu-z diye prog var ,google dan arat,bu prog sana raminin tam olarak hangi ozelliklere sahip olugunu gosterir,ama eger markasını biliosan aynısından bi tane daha alırsın,ikisi dual olarak çalışır....

tabii arkadaşın dediği gibi yaparsan daha iyi olur ama anakartının dual destekli olması gerekiyor.alacağın ram in aynı marka olması gerekmiyor ddr400 ram alman yeterli çalışması için.
  • ddr400 al yeter marka önemsizdir.
  • ya bu konu hakkında hiç yoksa 10 tane konu war hocam
    neden forumu araştırmıyosunuz anlamıyorum ya
  • Hocam sanırım 200mhz lık ram yok zaten overclock ta 400 görünmez zaten heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.