Şimdi Ara

Ram İle İlgili Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benım ŞU hanki Ramim 2GB ben Ram Alacam 4gb lik onu slota takacam Toplam 6 GB oluyor dimi 2gb yı cıkartmak gerekiyormu Bi sorun olurmu Yoksa 2GB Çıkartıp 4gb mı olacak bı uyuşmazlık olmaz dımı veye onu pcye tanıtmak gerekirmi ne diyosunuz Umarım Anlatabilmişimdir..Şimdiden Herkeze Teşekkürler .Esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casian. -- 17 Haziran 2013; 23:38:59 >

• Hocam anakartınız 6 gb destekliyor vede ramlarinizin mhz leri aynı ise herhangi bi sorun olmaz
  • şimdi mhz aynı olursa 4 gb de aldıkmı 2 de zate var 6gb olacak dimi slotlarına takınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casian.

şimdi mhz aynı olursa 4 gb de aldıkmı 2 de zate var 6gb olacak dimi slotlarına takınca.

Aynen oyle oluyor Yalniz XP kullaniyorsaniz 4 gb den sonrasini gormuyor diye hatirliyorum. Eger oyle bir sey olursa isletim sisteminizi yukseltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdi mhz aynı olursa 4 gb de aldıkmı 2 de zate var 6gb olacak dimi slotlarına takınca.

anakartın destekliyosa evt
  • tamam Çok Sağolasın
  • Ne xpsi yav xpmi kaldı Artık :D win7 gayet güzel gidiyor:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam Çok Sağolasın

anakartının kaç gb desteklediğini öğrenmek için anakartının sitesine bakabilirsin. Kolay Gelsin
  • quote:

Ne xpsi yav xpmi kaldı Artık :D win7 gayet güzel gidiyor:)

Ayıp oluyo arkadaşım halen maddi imkansizliklardan dolayì kullananlar var.mesela ben.ayrıca nasıl köylü milletin efendisiyse xp de windows ların efendisidir

• xP bir efsanedir ona bişe demiyorum :D sadece kullanan kalmadı fazla çunku cogu program oyun vs win7 gibi desdeklemiyor fazla benım goruşum o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

quote:

Ayıp oluyo arkadaşım halen maddi imkansizliklardan dolayì kullananlar var.mesela ben.ayrıca nasıl köylü milletin efendisiyse xp de windows ların efendisidir

Ben de XP ciyim Ram dusuk olunca tabii mecbur kaldik bunda

edit: Kazara yanlis yuz ifadesi kullanimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleverTrevor -- 18 Haziran 2013; 14:00:04 >

• quote:

win7 olsun farketmez 32bit ise win7 yine 4gb görecek!64bit kur.Ultimate.
  • ben de aynen ole yapacam 4gb yok şuhan ana karta göre 2 buldum anca araşdırıyorum
  • Anakartına uyuyorsa ddr,ddr2,ddr3 oluyor birde ram frekansı aynıysa bi problem olmaz.Şunu belirtiyim ama windows xp yada windowsun diğerlerinden 32bit olanını kullanıyorsan en fazla 3gb gözükücektir.64bit işletim sistemi format atman gerekicek.
  • 64 bit kur ve aynı mhz olsun sorun olmaz

• Naykimayki kullanıcısına yanıt
    format için sorun çıkmaz bu arada ilgin için tşkürler
  • Tşkürler ilgin için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.