Şimdi Ara

RAM KULLANIMI %70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli donanımhaber forum sakinleri,
    öncelikle sistemim;
    RAM: 8GB kingston hyperx fury 2133mhz
    anakart: MSI B150 gaming m3
    ekran kartı: Asus gtx 960 strix
    işlemci: intel i5 6500
    OLAY GÖRSELDEKİ GİBİ
    https://hizliresim.com/kbVb4v

bu arada başlangıç uygulamalarının hepsi kapalı ama başlangıçta ilgisi alakası olmadığı halde pasif olarak çok fazla uygulama çalışıyor önerileriniz neler?
    hizmet ana bilgisayarı: yerel hizmet adı altında 2 ila 3 gb ram arası ram yiyor

• Öncelikle Korsan windows kullanıyorsunuz. O yüzden bayağı bir ram kullanılmış.

Ayrıca windows'un hangi hizmetinin o rami kullandığı belli değil. Ana başlığı biraz genişletip hizmetin adı tam görünecek şekilde fotoğrafını çektikten sonra buraya koyarsanız iyi olur.
  • Bu işte bir terslik var.Adı hizmet olarak görünmesine karşın virüs olabilir.Veya sistemsel bir bug oluştuğundan ram kullanımı şişiyordur.Hizmeti yeniden başlatmayı, duraklatmayı veya durdurmayı deneyin.Her bilgisayarı başlattığınızda böyle oluyor ise ben bir format atardım
  • evet lisanslı bir microsoft ürünü kullanmıyorum maalesef
    çok fazla programla uğraşıyorum ondan dolayı bunları yedekleyecek bir yerim de yok format dışında kayıt defteriyle oynayarak bu servisleri kapatmamın bir yolu yok mudur veya formatsız başka bir şekilde çözümü bulunmazsa son çare olarak formata başvurmayı düşünüyorum

RAM KULLANIMI %70

RAM KULLANIMI %70

• Evde boş bir hdd buldum 250GB boyutunda ama 2.5" dolayısıyla düşük rpm ona temiz bir kurulum yapıyorum şuan
    Microsoftun ücretsiz lisanslayabileceğim bir dağıtımı var mı bilmiyorum
    Lise öğrencisi olduğumdan lisans satın almak yerine defalarca korsan imaj dosyası kurup durucam sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.