Şimdi Ara

RAM kullanımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 8gb ddr3 bellek var bilgisayarda bugun gün boyu bellek yetersiz veri kaybı olabilir şeklinde uyarı aldım örnek verim: oyun oynuyorum ve arkada opera acık 4-5 sekme altıncı sekmeyi açtıktan sonra uyarı veriyor fotoları ekledim bi kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim
    -şimdi bu tabloda oyun en fazla ram tüketen dogal olarak yalnız oyun 644 mb ram harcayıp nasıl %30 unu harcıyormuş gibi gözüküyor yani hatam varsa lütfen düzeltin o zaman toplam ram 2gb civarı biir şeye denk geliyor ??(644*3 olarak yaptım hesabı allah affetsin ^^)
    -kullanımda 3,5 kullanılabilir 2,2 gösterirken bir sekme daha açmamla niye hata veriyor ? sekmenin yedigi en fazla 50 mb falan sanırsam
    -ve tabi arada şöyle bir sorun da var disk %100 e vuruyor onun da fotosunu ekledim
    yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler  RAM kullanımı sorunu
     RAM kullanımı sorunu RAM kullanımı sorunu
     RAM kullanımı sorunu
     RAM kullanımı sorunu
     RAM kullanımı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besmelesiz -- 16 Ekim 2016; 4:51:11 >

• https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/ff700229 adresindeki programı indirn ve çalıştırın. Empty menüsündeki seçeneklere tek tek tıklayın. Ön bellekteki ram miktarının azalacağını göreceksiniz.
  • teşekkürler deniyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.