Şimdi Ara

RAM O.C. İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BENİM ANAKART Z170 SERİSİ VE RAM 64GB 3466MHZ DESTEKLİYOR.PC TOPLARKEN KİNGSTON 8GB DRR4 2133MHZ ALDIM.BUNA TAKVİYE YAPMAM İÇİN 8GB DAHA TEK SLOT ALIYIM DİYORUM AMA KAÇ MHZ ALIYIM? RAMLERİN MHZ YÜKSELTMEK İSTİYORUM. XMP RAM Mİ ALACAĞIM? 2133MHZ SATIP 16GB DDR4 3000MHZ RAM Mİ ALIYIM? YOKSA AYNISINDAN 8GB DDR4 2133MHZ Mİ ALIYIM?

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Pc ne için kullanıyorsunuz günlük nete girmek film izlemek oyun oynamak için kullanıyorsanız 2133 yeterde artar fazla hızlı rame ihtiyciniz yok huzulu masraf edip para harcayip yuksek mhz almanıza gerek yok.
    Yok iş amaçli kullanıyorsanız ne kadar çabuk biterse işim okadar hızlı ram lazim diyorsanız photoshop render benzeri birtakım yazılımları sürekli kullanıyorsanız 3000mhz üstü alabilirsiniz bütçenizde el veriyorsa daha hizli ram daha hizli pc demek ama anakartiniz desteklemediği için 3466mhz üstü ram almayin
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Oyun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2133 yeterde artar bile ilerde overclock yaparsin belki şansliysan belki 3000mhzde bile kullana bilirisin o ramlerihttp://forum.donanimhaber.com/m_116640262/mpage_3/tm.htm
    Şuan forumun pc oynayanların %50den fazlasi 1333 1600mhz araliğinda ram kullanıyor
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim xmp ramlerde de o.c. oluyor hız aşırtma ama benim kingston ddr4 2133mhz tek slot yani ramin mhz belli ben bu ramin mhz yükseletebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bütün ramler o.c olur takoz değilse ama xmp ram sizin için hazır overclocklanmiş stabil değeri olan ramleri satiyorlar 1600mhz üstü ramleri hepsi ayni şekil overclocklayip xmp mod hazır yüksek fiyat satip kazanç elde ediyorlar herse günlerini vermek istemiyor hizli ramlere sahip olmak için .Tabe bunun riskide var aşiri voltajda ramler yanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Monitör O.C. nedir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.