Şimdi Ara

Ram problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayarımdaki iki adet 533 mhzlik 1 gb (512x2) ram değiştirdim yerine kingston kvr667d2s5/1g isimli 667 mhzlik 2 gb ram (1x2) iki adet ram aldım birisini önceki gün alıp denedim 1 gb lik rami,baktım problemsiz çalışıyordu bugünde ek olarak bir tane daha aldım aynısından ama eve gelip taktıktan sonra baktım ki yeni aldığım aynı model rami önceki ile aynı anda takınca bugünkü aldığım görünüyor önceki ram görünmüyordu biosta ve everestte. ama yeni aldığım çıkarınca önceki (dünkü aldığım) çalışıyor biosta çalışıyor görünüyor acaba problem neden kaynaklanabilir internette aradım ama bir çözüm bulamadım Acil yardımınıza ihtiyacım var
    Not : Anakartım 2 gb ram i destekliyor

• anakart marka ve modeli nedir
    bazı anakartlar bazı ram modellerini dual olarak desteklemez senin ramler de dual çalışıyor
    biostan ram kanallarını single yapıp dene
  • anakart marka model nedir ..? bıosla ilgili olsa gerek dual çalıştırmıyorsa o yğzden çalışmamışdır ..

zeki1981 ..msj ben yazarken yoktu sayfa yenilemesi sanırım ..aynı şeyi yazmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 17 Haziran 2012; 2:08:13 >
  • anakartım ECS Asterope3 biostan ram özelliklerine müdahale edemiyorum pasif görünüyor bios markası American Megatrends miş biraz kurcaladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.