Şimdi Ara

ram testi ve hatalar,acil yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla arkadaşlar yeni ram aldım 2*512 400 mhz twinmos cl 2.5.2 hafta falan oldu ama o günden beri sistem bi türlü düzen tutmadı.oyunlarda doom3 ve far cry'da bazen yarım saat oynadıktan sonra 7-8 saniye donma oluyor.sonra devam ediyor bazende etmiyordu.bu 3 gündür falanda tam bilgisayarı açıyorum windowsa girecekken restart atıyor.2.de giriyor.sonra sağolsun brandybuck arkadaşımız mem tet diye bişey gönderdi.ramleri donanımla stabilisini ölçüyormuş.benim yeni ramleri test ettim daha testin başında 10 hata verdi.sürekli hata yani.sonra eski ramlerim olan 2*256 kingston cl2.5'i taktım.ve şu an 2 saatir testte ve hiç bir hata yok.
    şimdi benim sormak istediğim şu arkadaşlar.analdığım kadarıyla şu an doğal olarak benim ramlerim stabilite çalışmıyor.ama pc marktan 8900 puan alıyor.bi bunu anlamadım bide.şu anda benim ramlerim (2*512 twinmoslar)anakartla mı çakışıyor demk bu verilen

• Madem yeni aldın vakit geçirmeden gidip değiştirsen iyi olur...
  • NASIL YANİ RAM Mİ BOZUK YANİ..YOKSA NAKARTLA ÇAKIŞMAM MI VAR.
  • Büyük ihtimalle RAM'in üzerlerindeki çiplerden birinde bir bozukluk var. Az memory kullanan uygulamalarda hatalarla karşılaşmaman normal. Ama çok memory kullanan programlarda - oyunlar gibi - bu tür hatalar kendini gösterebiliyor. O kullandığınız test programı da tüm hafızayı test ettiğinden hataları yakalamış. Benim fikrimi sorarsanız vakit geçirmeden değiştirin derim...
  • sen ne şanssız bir arkadaşımızsın ya...
    dvd writer aldın nu muydu neydi sorunlu çıktı.
    ama twin ram'de de hata çıkması senin şansına walla.
    neyse düzelir inşallah,nasılsa ömür boyu garantili onlar,hata olabilir,kul yapısı sonuçta...
  • ya sorma ihsan baba ya,dvd -rw alan ben değildim ama inan ki o arkadaş kadar şanssızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.