Şimdi Ara

Ram yükseltmeyi düşünenlerin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklınızda eğer böyle bir düşünce varsa kesinlikle YAPIN !!

packard bell tk85 modeli laptop kullanıyorum. cihazım win 7 ve 2 gb ram e sahipti. 4gb ram eklemesi ve win10 yükseltmesi yaptım. şöyle bir kıstas yapmalıyım ; değiştirmeyi düşündüğüm cihazıma hayran oldum. cihazın açılma süresi 1 dakikanın üstündeydi şu anda 30 saniyenin altında açılıyor. tarayıcı olarak chrome kullanmaktayım -bilirsiniz ki laptopu en çok yoran tarayıcıdır- laptop açılır açılmaz tıklıyorum ve bi anda açılıyor. hala daha alışamadım desem yeridir.
    düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. gözümde çok büyütüyordum - cesaret edemeyenlere söylüyorum- ama hiç de sandığım gibi değilmiş. youtube da her marka model için destek videoları var. bu konuyu biraz bilgilendirme biraz da sevincimi paylaşmak için açtım.ve tabii ki burada ki yazıların bana kattıkları için tüm forumculara teşekkürü bir borç bilirim.
    Herkese İyi Forumlar.

• Lütfen ayık kafa gelin şu foruma ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    yanlış yaptığım nedir bilgilendirin lütfen.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba genç adam..
  • Ram yerine ssd taksaydınız herhalde heyecandan kalp krizi geçirirdiniz. Zira ekrana elektrik gelmeden açılabilirdi Windows. Hatta Windows 98 falan varsa ışık hızında görüntü geldiğinde Windows açılış sesi siz chrome da 5. Tab a geçtiğinizde duyma ihtimaliniz var.

• Gunaydin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.