< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ramdan bardak ısıtıcısı yapımı (2. sayfa)
-
-
takipteyim, başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bekliyorum xd
Nice başarılara (netice başarılı olacağına inanıyorum)
Sonucu dört gözle bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlemcinin çok fazla pini var, datasheet'i varsa elinde belki bir şeyler yapılabilir ama bilemedim ki , bence ram'den çok daha iyi opsiyon oluyor bu haliyle . bakınız örnek
-
Elektrik zamlarından sonra iki kere düşünün
intel e4300 işlemciyi overclock ve stock sogutucu ile 100 dereceyi geçtigini görmüştüm işlemciye birşey olmamıştı.
-
Ben eski antminer S4 çipleriyle ısıtıcı yapmıştım kartın artı ve eksi uçları zaten direk 24v DC veriyordum. 90 derece fırın gibi ısıtıyor çipler. İşlemci ile yapan da vardı. Kart komple 350w güç çekiyordu. Amperi yüksek
adamın nickine bakmayanlar yukarı dönüp tekrar baksın
-
Hahaha efso hocam
-
-
Güncel.
Bravo. Konu özlemimizi içeriyor!...
Yakın geçmişte bende kızıma tamirini yaptığım laptop ve boyaması ile alakalı başlık açmıştım. Arada bir kaç dengesiz cıktıydı bomboş laf atan.
BOŞ BOŞ Konuşanların konulara atlayan gerzeklerin doldurduğu, sırf sataşmak için laf salatası yapan saçma insanlardan gına geldiydi.
Devam. Sonucu ve gelişimi merakla bekliyoruz.
Bataryayı dikkatli kullanın. Biliyorsunuzdur eminim de uyaralım yine de. Kesici delici alet ile asla müdahale etmeyin o bataryaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 6 Şubat 2022; 1:10:29 > -
tam bir eski dh konusu. eline sağlık dostum.
-
Hocam 60watt vereceğinizi söylüyorsunuz, Ketıl'lar 40W civarı çekiyor. Ayrıca bir ketil fiyatı bir ram den daha uygun.
Ama ram in sınırlarını görmek güzel olacak sabırlsizca bekliyorum
Takip
-
Mükemmel bir konu
Bende birsuru ram var ve ekipmanda var. Bisey lazimsa sor belki vardir. Bende gelistirmen ile yaparim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaay bu da süper
Güzel olmul🖐️🖐️🖐️
Ben bunu 3w'lık power led'ler ile denedim. Yani bardak ısıtıcısı ne bilmiyorum ama ben ayaklarım için ısıtıcı yapmıştım. 3W'lık power led hem ışık ihtiyacını karşılıyor hem de ısıtma sağlıyor. 2 tane kullandım 6W. Tasarruflu da hem. Işık ihtiyacını da karşılıyor dedim ama ben ışık için kullanmadım tabi. Temel amaç ısıtma sağlamaktı. 3.7v verince saniyeler içinde 100 dereceyi görüyor. İlk denememde halıyı yakmıştım power led ile.
3W'lık led 20 gramlık bir aliminyum heatsink'i bile 60 derecelere çıkarabiliyor. İncecik aliminyum folyo ile soğutma sağlandığında büyük bir yüzey alanını ısıtabiliyosunuz. Denemeler yaparak ne kadar folyo gerekli tespit edilir. Tabi led'i folyo'ya direk yapıştırmak yerine, led'i 5 kuruş'a yapıştırıp, 5 kuruşu folyo'ya yapıştırmak daha mantıklı. 3.7v ve 3w gibi ufak değerler ile iyi bir ısıtma sağlanabilir. Ya da 2 led ile 6W.
Ram'i de denerim. Bozuk ram'ler var evde. Daha verimli olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X