< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çöp pc -- 6 Şubat 2022; 22:46:14 > |
Ramdan bardak ısıtıcısı yapımı
-
-
İşte eski DH ruhu ,başarılar hocam ilgiyle takip edicem -
Bu konuyu öne çıkarmak lazım, çok nadir rastladığımız konular bunlar. Eski DH konuları gibi aşama aşama ve görsel ile desteklersen tadından yenmez.
-
öne çıkara bastım, yorumumu yaptım, şöyle konular umarım daha sık gelir.
-
Show tv'de haber öncesi aklı dengesi yerinde olmadığı iddia edilen adam evi yaktı haberi is coming soon....
Stay tuned! -
Merakla bekliyoruz. Yukarı. -
Basarilar hocam, bitirince CL degerinin isinma gecikmesine etkisini de incelerseniz tam olur -
Detayları bekliyoruz. Başarılar -
saygılar takipteyim yukarı -
Ben DH miyim yoksa yanlış mı geldim 😲😲😲 Harika umarım güzel çalışır.
-
bence eski işlemcin çalışıyorsa onu bir ekran ve ses kartıyla tamamlamaya bak.
ses kartından osiloskop yapılabiliyor çünkü.osiloskop yapmayı deneyebilirsin.
örnek
homediyelectronics.comHow To Make A Free PC Sound Card Oscilloscopehttps://homediyelectronics.com/projects/howtomakeafreesoundcardpcoscilloscope/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -massive- -- 7 Şubat 2022; 23:42:4 > -
Reis açıkçası cl bir erişim istendiğinde erişim isteğine verilen yanıt hızı diye hatırlıyorum devrede bir veri akımı olmayacağı için cl değeri değilde mhznin ısınmaya etkisi olabilir ama zaten çalışma voltajının daha üstünü vereceğim ki ısınacak bir kaç saniye fark olur maks önemli olan en fazla kaç derece sabit şekilde çalışacakları
milleti haberdar edeyim 3 volt ile yapacağım devreyi uygun pot ayarlama aşamasındayım fotorafta gördüğünüz metal parçaları yan yana getirip bir zemin hazırlayacağım bunun yerine alüminyum bir plaka üzerinde yapabilirsiniz(bakırda veya ısı iletkenliği iyi olan herhangi bir şey olabilir) -
Sağ ol çavuşum ama pinlerinin yarısı anyada yarısı konyada diğerleride 2 seksen uzanıyorum -
Öne çıkardım. Updullah
-
Eski 775 pin işlemci bul hocam, pinout diagramını ben sana atayım. Data pinlerine 12 volt uyguladığın anda bütün transistörler kısa devreye düşer, üzerinde et pişirirsin. -
Benden daha çok anladığın kesin, kahveyi/çayı sıcak tutabilmek için 50watt'ı falan bulman lazım heralde. Onun hesabını yaptın mı merak ettim.
Kolay gelsin. -
Sene sanki 2010. Başarılar hocam.
-
#Rez -
Konuya destek. Emeğinize sağlık hocam. Güncellemeleri bekliyoruz :)
-
Sonuçlarını bekliyoruz hocam 😊
Bu konuyu öne çıkarmak lazım, çok nadir rastladığımız konular bunlar. Eski DH konuları gibi aşama aşama ve görsel ile desteklersen tadından yenmez. |
İşte eski DH ruhu ,başarılar hocam ilgiyle takip edicem
|
Basarilar hocam, bitirince CL degerinin isinma gecikmesine etkisini de incelerseniz tam olur
|
Show tv'de haber öncesi aklı dengesi yerinde olmadığı iddia edilen adam evi yaktı haberi is coming soon....
Stay tuned! |
Öne çıkardım. Updullah |
Eski 775 pin işlemci bul hocam, pinout diagramını ben sana atayım. Data pinlerine 12 volt uyguladığın anda bütün transistörler kısa devreye düşer, üzerinde et pişirirsin.
|
Hocam ekledigin foto ve çalışma sureci cok basit. Dusuncen ile aciklama ve anlatim şekli cok cok uzak birbirine. Daha guzel , adim adim anlatarak guzelce foto cekerek veya video cekerek yaparsan iyi olur.
|
adamın nickine bakmayanlar yukarı dönüp tekrar baksın |
Benzer içerikler
- corsair garanti sorgulama
- sodımm ram nedir
- sdram nedir
- ram cl değeri öğrenme
- lexar ram alınır mı
- lpddr5 nedir
- telefonda ram ne işe yarar
- camm2 ram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X