RAMI ARABA PAZARINA GITTIK BUGUN. Kesinlikle gelmeyin . Sahibinden satan hemen hemen yok gibi fiyatlar sahibinden.com daha pahali. Taklali arabalari hatasiz diye satiyorlar sahibinden saticilarda hepsi kazali arabalar var. Kesinlikle gelmeyin ben ve baska arkadasim sifir aldik. Simdi bu arkadasda sifira yonelecek. Tavsiyem araba pazarina gidip vakit kaybetmeyin
Tamam insallah.
Tamam
Tamam
quote:
Orijinalden alıntı: adil07
Tamam
Tam montumu giymiştim .
Şaka bir yana teşekkürler bilgi için . Valla Sahibinden'e kazık diyoruz ama oto pazarındakiler de alırken ölücü satarken en kıymetli arabalar onlarda.
İnsanlar böyle şahıslar yüzünden 2.ele güvenemiyor artık . 1 parça derler 3 parça boya çıkar takla atmış çıkar .
ALLAH 2.el araç arayanlara sabır ve şans versin.
Dostum sağolasın dalga geçenleri takma
quote:
Orijinalden alıntı: Toygun_ank
Dostum sağolasın dalga geçenleri takma
Kesinlikle katiliyorum, arkadaş güzel bir paylaşım yapmış.
Araba alacaklar Papyon ya da Umraniye oto pazarına gitsin.Arabayi Anadolu yakasından alacaksın.
Tek tek kontrol ettin alt ust ettim hocam sabah 8 de geldim hicbsy yok
tamam
EmreKaanYksl
kullanıcısına yanıt
Tp var mı orada. Tarif eder misin. Türkiye Petrolleri değil mi...
quote:
Orijinalden alıntı: boraycan
yıllar önce mahallemde satılık bir araba vardı gelip geçtikçe rastlıyorum ama satılmıyor, sonra araba lazım oldu baktım araba yine satılık duruyor, gittim yakından inceledim daha önce farketmemişim ama araba hiç temiz alınık bir araç değil, ancak fiyatı çok yüksek son 11.500 diyor, sahibini çağırıp sordum "9.500'e daha temizleri var, bu niye son 11.500", "abi sen bilirsin, bizimki bu fiyat" diyor...konuşmaları tavırları tuhaf gelmişti... aradan zaman geçti bir arkadaşla rami oto pazarına gittik, pazarı gezerken bir araba tanıdık geldi ama nerden tanıdığımı hatırlamıyorum...üzerinde 9.000 yazıyor pazarlık payı var diyor...aracın etrafında gezinirken biri koşarak yanımıza geldi "abi hoşgeldin" dedi..."bu arabayı başka pazarda gördüm sanırım" diyorum, "yok abi, aynı mahalledeyiz" deyince hatırladım... "niye fiyat 9.000 hem de pazarlık payı var yazmışsın, bana son 11.500 olur demiştin, ayrıca niye yakınımızdaki pazara değil de buraya getirdin" diye sorunca, "abi, biz arabayı mahalleden biri alsın istemedik, bu pazara böyle araçları getiriyorlar ama çok istersen 8.000'e bırakırız sana" cevabını aldık...
quote:
Orijinalden alıntı: boraycan
evet hocam türkiye petrolleri hatta 3 tl köpüklü yıkama var.
tam olarak rami oto pazarından bayrampaşa yolunu takip ediceksin yada yurtiçi kargonun hemen yanında
yanında tatlıcı var köşkeroğlu diye.
yurtiçi adresi hemen yanında zaten : KIŞLA CAD. NO:123 / 98 RAMİ EMİNTAŞ SANAYİ SİTESİ
quote:
Orijinalden alıntı: DCraig49
Araba alacaklar Papyon ya da Umraniye oto pazarına gitsin.Arabayi Anadolu yakasından alacaksın.
Ümraniye oto pazarında şansımız var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
quote:
Orijinalden alıntı: DCraig49
Ümraniye oto pazarında şansımız var mı?
Alıntıları Göster
tam evden cıkıyodum simdimi söylenir ya
quote:
Orijinalden alıntı: linqs
tam evden cıkıyodum simdimi söylenir ya
Iyiki şimdi evden çıkmamissin, yoksa bir hafta yatardin orda. Çünkü pazarlari olur araba pazarlari.
Küçükken araba pazarını bildiğimiz sebze pazarı sanardım,ve kiloyla araba parçalarının alınıp sıfırdan araba yapılabileceğini sanardın bu pazarlar sayesinde
İkinci el araçları nereden almak gerekir ? Tanıdıktan alacak olsak dost ile ye, iç, alışveriş etme deniyor. Pazardan alsak hepsi ölü araçlar deniyor. Galeriler zaten üçkağıtçı (arada istisnalar olabilir). Sahibinden alsak çok pahalı oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf434382
İkinci el araçları nereden almak gerekir ? Tanıdıktan alacak olsak dost ile ye, iç, alışveriş etme deniyor. Pazardan alsak hepsi ölü araçlar deniyor. Galeriler zaten üçkağıtçı (arada istisnalar olabilir). Sahibinden alsak çok pahalı oluyor.
3 5 lira fazla verin sahibinden araç alın. Hatta ilk shibini bulun. Diğer türlü ikinci il araç işi tamamen şanş işi