Al heat sink için özel boyut düşünen mesala 10 mm yükseklik gibi. lütfen PM me.
Bunlar gercekten yararlı oluyormu?
Benim pc overclok yapılmış değil. Deneyip,yararını bilen arkadaş cevap verebilir mi?. Ben olaya ısı iletimi açısından bakıyorum. Bunlar sayesinde ram de ısı daha hızlı havaya iletiliyor. Ancak ben ürettiğim ilk örnekleri arkadaşlara gönderecem, onlar deneyecekler. Sanırım sonuçları burda bizimle paylaşırlar.
@mem-er termal bant, termal iletken bir bant, plastik esaslı değil, elektronik malzemelerde çokça kullanılan heatsinkleri ısı kaynaklarına yapıştıran başlıca amacı heatsinke ısı iletmek olan parçalar. Yaptığınız plastik klips bence çok sağlıklı değil, araya termal iletken koymak gerekli herhangi bir oynama esnasında bacaklara termal sıvı bulaşması problem yaratabilir, eğer termal iletken kullanılmayacaksa, Heat-sink'in performansı çok düşük olacaktır...
Ham-solo öneriniz için teşekkürler.Yanlız bu klips arada oldukça iyi bir temas sağlıyor. Bence denemekte fayda var gibi.
mem-er, test için ben de bi takım istiyorum, elimde tam test edilebilecek bişi var:GF 2Mx, ram'ler standart eski modüllerle aynı boyutlar, kabul edersen bana tekrar pm at, zaten beğenirsem parasını yollarım ben sana
Arkadaşım kusura bakmayın ama bunca zamandır bu ramsinkler içinmi milleti beklettiniz.İşçilik sıfır şahsen bunlara değil 5 dolar bedavaya bile verseniz almam.Aynı şekilde kendimde yapabiliyorum ve çoğu arkadaşta yapabiliyor kesip biçerek.Bizim kendimizin yaptığı ramsinklerden farksız bu kalkıp neden para versin millet.Siz ise bunu o kadar abartı anlattınızkş bende bekledim dehşet bişey çıkacak meydana diye.Üstelik herşeyden önce bir işin ticaretine yapacaksan ürününü üretirsin burda gösterime sunarsın.Çok afedersin millete sorup sorup karşımıza takoz gibi ramsinkler çıkarman burdaki insanların vaktini almandan başka bir şey değildir kanaatindeyim.<b>iski'ye</b> katılıyorum.Saygı duyulacak bir emek değil.Hatta emek bile yok ortada.Ayrıca ramsinkler muhabbetine ticaret yapıyorsunuz overclock forumunda bunuda değerlendireceğim.
Saygılar
Valla igrenc diyorum baska bisi demiyorum sadece hs'lerin renkleri guzel..
iscilik canın dedigi gibi 10 uzerinden "0"
Ben konuşmayacağım. Bu hafta göndereceğim arkadaşlar, burada görüşlerini sanırım yazarlar. Selamlar.
resimdeki ramsinklerde yuzey alani diye birsey yok ... gercekten bir nevi takoz gibi olmus ... ince ve bol kanalli, yaprak sayisi fazla sinkler uretme sansiniz yok ise bence hic ugrasmayin, ragbet gormez bunlar ...
Yarın 0.5 mm genişliğndeki kanatçıklara sahip heat sinkleri üretip. Çarşamba günü bana önceden pm yapan iki arkadaşa gönderiyorum. Ayrıca burada da resimleri göreceksiniz. Bu işi gurur meselesi yaptım. selamlar...
thepcman sanada göndereceğim. Ama ücret talepetmeden. 8 adet. kargo için adresini lütfen bana pm. selam.
mem_er neden ucretsiz gonderiyorsun ki ? banada gonder parasini veriri.m. ama 5 milyondan fazla alamassin.. kolay gelsin.. 5milyon'da ter doktugun icin.
işin açıkcası 8 adet kapak biriktirdim. bazıları gazoz, bir kaç soda, bir pepsi. Renk açısından bir de coca kola içtimmi olay tamam demektir.
şaka bir yana, yaptığınız ramsinkler bir çok kişiyi tatmin etmedi. sanırım söylemlerin büyüklüğü beklentiyi büyüttü, ortaya çıkan tatmin edici olmadı. Burada mesaj yazanların bir kısmı gösterdiğiniz ramsinklerden daha iyisini kendileri kesip biçerek yapmışlar zaten. Tt'nin, Zalman'ın, Ther.R.'ın ürünlerini eleştirebilen, aralarından en iyisini bulmaya çalışan bir grubun beklentisini karşılamak elbette zor.
keşke mütevazi söylemler olsaydı, herkes destek olsaydı. parafesörün adı geçmeseydi vs.vs.
Zaten biraz da abartıldı bu pürüzsüzlük olayı arkadaşlar, hepiniz AS3,AS5 gibi mikron seviyelerinde pürüzleri kapatabilen termal macun kullanıyosunuz, bu durumda yamuk olmadığı sürece bu heatsinkler işinizi görür, şahsen benim için sorun malzeme bulmak ve onu kesip biçmekti, bu sorunları hallettiklerine göre nop
Gurol iddalarımda devam ediyorum. Söyledim ben perde arkasındaki adamdım. Ama şimdi birinci adamım :). Arkadaşlar, bugün onca işimin içinde sözümü tutmak için daha fazla ve ince kanatçıklara sahip heat sinkleri yaptım. şimdi bugünkü yaptığımı aynı linkte görebilirsiniz.http://www.mem.freeservers.com/photo.html Resmi ancak akşam çekebildim. Benim digital kamera biraz kalitesiz olduğu için resim çok iyi değil. Ama sabahleyin tekrar resmini çekip yayınlıyacağım.
burada kanacıklar enlemesine ilk resimlerdeki gibi. ancak ilk heat sinklerde 7 tane kanatcok vardı. burada 11 adet.
burada kanacıklar enlemesine ilk resimlerdeki gibi. ancak ilk heat sinklerde 7 tane kanatcok vardı. burada 11 adet. sevgili gurol bunlarada bir şey söyleyecekmisin. Her geçen gün professörlüğümü kanıtlıyorum değil mi. it will be more perfect. Dont forget who you are dancing with... :)
Arkadaşlar şaka bir tarafa, ben gurol ve onunla aynı düşüncede olan arkadaşlar gerçekten teşekkür ediyorum. Eleştirileri benim için motivasyon oluyor. Bundan sonra 22 mm uzunluk, 12 mm yükseklik ve 10 mm genişliğe sahip heat sinkler de yapıcam. Cuma günü onların da resmini verecem.