emiralpyazicioglu@hotmail.com Bende resim ve ornek isterem Bu arada arkadasa ingiliz degilde bir turk atasozuyle cevap veremezmiydiniz? Ozelliklemi ingiliz?? [?] [:P] Saygilar
repliesi bu kadar fazla olan bir link yakın zamanda görmemiştim.[bgdnc2]
Bencede bu tarz bişey yapsanız çok daha iyi olur yapı olarak olduça başarılı gibi görünüyor birde mofsetler içinde yaparsanız bence oldukça tutulacaktır
Berzahdana resimleri gönderdim. Bakalım burada yayınlayacak sanırım. Pysco sizin e-mail de bir hata var galiba. Fenomenhaa göstermiş olduğun heat sinkten yapabılabilir.
Arkadaşlar heat sinklerin clipsle daha kolay tutturulması açısından kanalları boylamasına yaptık.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mem_er</i> <br />Ham-Solo, şayet Alüminyum saf veya safa yakınsa ve tabanı oldukça düzgünse neden olmasın. Ama bir ingiliz atasözünü hatırlatayaım "hiçbirşey göründüğü kadar basit değildir". bizim yaptığımız heat sinkerin taban yüzey prüzlülükleri 1 mikrondan daha düşük. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> 1. Araya zaten termal pasta konacaksa ne kadar pürüzsüz olduğu neyi değiştirir? bazı heat sinkler iletim yüzeyini arttırmak için yiv bile açıyorlar. Önemli ise Ram'in üzerindeki pürüzleri kim gideriyor? 2. Saf Alüminyum ya da değil aktif soğutma yapmıyor zaten çelik koysak yinede performans verir. Alüminyum zaten çok pahalı bir malzeme değil o yüzden malzemeden kaçılacak birşey değil... 3. Ciddiye almak için illaki İngiliz'in söylemesi gerekmez değil mi? :) 4. neden Ram-sink bütün ram entegre devresinin üzerine oturacak biçimde tasarlamıyor merak ettim? bunlar uygulama kolaylığı getirir ve ısı kapasitesini arttırır. Buna ek olarak tebrikler gerçi Ram-Sink suyunun suyu gibi geliyor bana ama umarım başarılı bir ürün olur...
mümkünse bende mailime (serdar_no1@hotmail.com) resimleri istiyorum.hatta kobay olup deneyebilirm bile numune gönderirsenizçalışmalarınızda başarılar.[bye]
BU MESAJ AYIN 1'İNDE YAZILMIŞ. BUGÜN AYIN 23'Ü.
TAM 23 GÜNDÜR BURADA ONLARCA KİŞİYİ BEKLETEN BU EMEĞE SAYGI DUYMUYORUM...
iii de bu kadar istekli iseniz kendiniz bişiyler deneyin resimde gördüümüz ramsink box amd fan sink inin kesilmesiyle elde ediliyor ben yaptım zamanında yayınladım daha sora burda gördüüüm üzere ilk başta saaa sola deymesin die açmadıım petekjleri de açtım aynı şekilde astel bant üzerine yapıştırıp taban bou kadar kestim yine de bakır kadar etkili olmasa da iş yapıyor
mem_er'in verdiği adresteki resimler bunlar ben klips'i tam anlayamadım? ramlara zarar verirmi ki? termal bant falan olsa mantıklı olmaz mıydı, metal etiket basan bir firmadan çift taraflı bant almıştım aşırı sıcaklık ve ağırlık olmayınca işe yarıyor kendi kesip biçtiğim heatsinkleri onunla yapıştırmıştım ağırlıkları burada görülenin minimum iki katı civarındadır yüzeyleri yaklaşık aynı
Resimlerde gordugum kadariyla iscilik kalitesifix degil degisken ve su klips olayi thermal banttan cok dah zahmetli gozukuyor.. sahsen beklemeyip yarin thermaltake hayya ocz alabilirim.. Saygilarimla
Klips olayı çok basit arkadaşlar. gayette güzel ve ekonomik. Ben aslında bir tane de resmi clipsli remle çekmek istedim.Ancak, resimde de göreceğiniz gibi rem çif taraflı eski bir rem. Bu nedenle çekmedim. Anacak yarın çekip yayınlayayım. Klipste alt kısım plastikli. Reme hiçbir zarar vermez. Tabi termal band kullanmak size bağlı. ben klipsi tercih ederim. Şu and istanbuldan bir arkadaşımız bu ilk numuneleri istiyor. Kendsine pazertesi veya salı göndereyim. selamalar.
Ben termal bantların ısıyı ileteceğine fazla inanamıyorum. Daha önceki mesajımda ısıl iletkenliği olayını anlattığımda sanırım ihtirazlar olmuştu. plastikler ısıyı iyi iletmezler arkadaşlar. Nihayetinde band (tabi hepimizin anladığı manada ise) plastik esaslıdır. selamlar.
Mad neden? sözümüzü tutmadık mı? Resimleri gördünüz. Ayrıca bunları arkadaşa (berzahdan a) göndereceğim. Daha ne yapalım. Üstelik ben onca işimi bırakıp, sözümü tutmak için ortaya somut birşeyler koydum. Ama sistem rayına oturdu. İkinci parti örnekleri de sana göndereyim. Bu hafta hazır olur. Bulunduğumuz şehirdeki imkansızlıklarla bunu başarabildik (bakma benim şehrimin ankara yazmasına). Bir alet siparişi veriyoruz 5 günde geliyor. selamlar