ya bu eski postları nasıl canlandırıyosunuz bu postu hatırlıyorum daha üye bile olamıştım foruma ölesine bakarken görmüştüm
quote:
Orjinalden alıntı: FATALcan
ya bu eski postları nasıl canlandırıyosunuz bu postu hatırlıyorum daha üye bile olamıştım foruma ölesine bakarken görmüştüm
soru sorduk, cevap bekliyoruz.
eski posta yazı yazmak yasakmı.
arama motorunda arattım. bu topic çıktı karşıma , bende kullanan arkadaşlardan tavsiye istedim.
quote:
Orjinalden alıntı: tagan88
quote:
Orjinalden alıntı: FATALcan
soru sorduk, cevap bekliyoruz.
eski posta yazı yazmak yasakmı.
arama motorunda arattım. bu topic çıktı karşıma , bende kullanan arkadaşlardan tavsiye istedim.
arkadaş haklı galiba.başka zaman yeni topic açınca niye arama yapmadan açtın diyorlar.hiç olmazsa eskiyi canlandırmak daha iyi gibi.neyse konuyla alakasız olmasın da bu soğutucular nerde var
valla bende 3 tanesi var, sanırım ikinci el bişiler aldığımda elime ulaştı. hdd soğutucus yaptım. güzel de oldu. ama topicteki çalışan arkadaşları bulsam 9800pro@xt için tabanları ramleri kapatan ve ordaki ısıyı fan yardımıyla soğutan bişiler istiycem.
ok bende istiyorum okudum bütün yazılanları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme