Şimdi Ara

Ramlere ve ekrankartı ramlerine soğutucu !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız işlemci için çok düşük sıcaklıklarda çalışma performansını negatif derece etkilemez mi?
  • Arkadaşlar Cuma gününe kadar bakır heat sink yapmaya çalışacağım. Bakalım ne olacak.
  • Bundan bir kaç sene önce THG'de okuduğum bir testte aynı sistemi oc söz konusu olmadan bir normal stock fan ile bir de -30 derece civarında çalıştırdıklarında arada performans farkı olduğu ortaya çıkmıştı. Bilgisayar tamamen aynı hız ve performans ayarlarında, sıfırında altında çalışırken daha iyi performans veriyordu.
    Sanırım transistörler ne kadar soğuk ortamda çalışırsa, o kadar rahatlıyorlar.
  • Arkadaşlar Cuma gününe kadar bakır heat sinkleri üretmeye çalışacağım. Baklım ne olacak.
  • Transistörlerde yarı iletken kullanılıyorsa böyle düşünemeyiz. metallerde sıcaklık arttıkkça iletkenlik düşerken yarı iletkenlerde sıcaklık artışıyla beraber iletkenlik artar.
  • ---PM den cevap bekliyorum..
    ---Kusura bakmayin ama parçalar acele lazım...[dkkat][help][dkkat]
  • millet kasmış kendini bende kasayım bakalım nasıl bişi yapıcam
  • Arkadaşım bu iş göründüğü kadar kolay değil. Bir yapta göerlim. Öyle el testeresiyle falan bu işi yapacaksan kolaygelsin :):):):)
  • Simdi mem_er arkadasim en son yorumlarimdan sonra cok buyuk bir ilerleme var ben al heatsinklerden almak isterim hemde 2-3tanede alabilirim ancak
    1: nerdesiniz
    2: al degilde cu olanlari ne zaman gorebilcegiz 2ay oldu sanirim topic basalyali basindan sonuna kadar ayni seyi istiyor herkes..
    3: Fiyatiniz cok iyi ilerlemeden dolayi sizi tebrik ederim..
    SAygiolarimla
  • pSyCo arkadaşım öncelikle övgü yazınız için teşekkür ederim.
    Cevaplar:
    1- Ankara yada istenbulda değilim, doğu anadoluda bir ildeyim.
    2-Yarın kafamdaki Bakır heat sinklerin prototipini (tek yapılmış halini)yayınlayacağım.
    3- Fiaytlar piyasanın yarısından aşağı üstelik 8 adet için yaklaşık 16 taneye yetecek, yurt dışından özel gettirdiğim termal bantla beraber.
    Selamlar.
  • pSYcO en önemlisi de bir standart boyutumuz yok. Yani piyasadaki gibi 22x10x6 mm ebatlarında heat sinkler ürettiğimiz gibi, isteğe bağlı ölçülerde de üretiyoruz (mesala 13x13x12).
  • pSYcO en önemlisi de bir standart boyutumuz yok. Yani piyasadaki gibi 22x10x6 mm ebatlarında heat sinkler ürettiğimiz gibi, isteğe bağlı ölçülerde de üretiyoruz (mesala 13x13x12).
  • zaten en guzelide son olarak yapmaya basaldiginiz 13x13x12 bga ramsinkler.. Bakirlarini heyecanla bekliyorum..[saek] Belki birkac arkadasimla sayiyi arttirip kargoyu indirgeriz.. Hernese iyi calismalar..[frndsp]
    Dedigim gibi heyecanla bekliyoruz..[bandt]
  • bga ramsink bakırlar bitince bende 1 adet istiyorum
  • bende bga ramsink isterim sonuçta 9800 pro alacağım
  • Bence bu işin sonu yaklaştı. Taban kalınlığı max. 2mm olduğunda çok iyi sonuçlar ve satışlar ortaya çıkacağına inanıyorum. Örneğin ben 4 set falan alacağım.
  • Taban kalınlığı 2 mm. peki arkadaşlar toplam yüksklik ne olsun?
  • mem_er bu heatsinkleri nerede işliyorsun? Yani hani yöntemle tezgahtamı yoksa el yapımımı?
  • tezgah, ama işlem sadece tezgahla bitmiyor. Aslında bu işin en güzel yolu extruzyondur. Ancak onun için özel kalıp yapmanız gerekir. 100 -200 tane üretim için de kalıp oldukça pahalı olur.
  • Bakır heat sinkler için özel bir üretim metodu kullanacağım. Çünkü kanaçık kalınlığı 0.2 veya maksimum 0.5 mm olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.