---mem-er 20-9-5mm boyutlarindaki AL sogutucu takimindan (toplam 8 adet)bir tane almak istiyorum.Begenirsem 3 takim daha alIcam.[^] ---ar-ge testleriniz bittiyse,yapacaginizin en iyisini yaptiginiza inaniyorsaniz ve termal bant olayi çözüldüyse 12 tane 20-9-5mm sogutucuya yetecek kadar da termal bant almak istiyorum. ---SOGUTUCU ve TERMAL BANT in toplam masrafini ve hesap numarasini bana en kisa zamanda iletirseniz sevinirim...[bgstr] SAYGİLAR.............
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yigitozcan</i> <br />mem_er bunlar güzel ama aklıma takılan acaba bakır kadar iyi soğutur mu ? bunlardan 1tane almayı düşünüyorum ama bakır olanından yapmazmısın ? ibrde bakır olursa fiyat ne olur ?? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Bakırın erime ısısı yüksektir bu yüzden işçiliği yüksektir vede kalibı çok kağlıya yapılır,onun çin bakır sinkler çok pağlı olur,slk-900lerin neden pağlı olduğuda bu yöndendir,sonuç olarak kullanılan bakırın maliyeti 1-2 milyonu bile geçmez ama yapmak ve işçilik çok zordur...
Arkadaşlar hafta sonu tatilde olduğum için mesaj yazamadım. Özür dilerim. Bu arada belirteyim ki; termal bant olayı çözüldü. 4 cmx 4cm ebatlarında termal bantlar şu anda elimde. Selamlar.
mem_er bende ekran kartım için şu ramsinkden 2 set almak istiyorum ama :
Sanki BGA ramsinkler daha kaliteli gibi bunda kanatçıklardan biri baya kalın biri ince filan eğer BGA ramsink kadar kaliteli yapabilirsen 2/3set bundan birde güney köprüsü için istiyorum...
ordaki değişim +(-) 0.1mm gibi olabilir.Tabi onu gidermkte mümkün. Ama neden okadar çok ince detaylara takılıyorsunuz ki. Yapacağı işe bakalım. Bunları Trooper27 nikiyle bana PM atan bir arkadaşımız çok ısrarla test etmek istediğini söyledi. Bu kezde ona bir takım vereyim denesin ve sonuçları burada yayınlasın. Son kez :)
Tabi termal bantlı. Termal bant yurt dışından geldi. Hatırladığım kadarıyla üzerinde T4000 gibi bir yazı var. Ebatları 4 cm x 4cm. 65 metre şu anda elimde.
Sevgili mem_er arkadaşım bende mofsetlere uygun bişiler yaparsan almak isterim birde north ve south brşdge içinde olursa almak isterim...Ölçülerini gönderebilirim.ama bakır olması çok daha iyi olur ....
fenomenhaa, şu ölçüleri bir ver de bakalım.
Ekran karti ramleri icin 13x13 mm ve yukseklik 12 mm Al sogutucu 8adet yani bir set termal bantları ile fiyat alabilirmiyim?
Biz bu işe başlarken piyasanın yarı fiyatı veya daha aşağısı olacak demiştik. Sanırım sözümüzü tutmak zorundayız. Ayrıca şunuda belirtmeliyim ki: biz birşeyler kazanmak için değil sizler birşeyler kazanmanız için yola çıkmıştık, yani Türk malı olsun demiştik. Dolayısıyla benim belileyeceğim fiyatı değil de sizin belirteceğiniz fiyat daha iyi olur kanaatındayım.
Merhaba referans olası açısından bir örnek vereyim..
Buda north için güzel bir seçenek olabilir üzerine güzel bir fan ile
ilk resim için piyasada çok fazla kantacığa sahip olanlar var sanırım.
ilk resmdekine benzer olarak kanatcık sayısı attırılabilir.
Ewet tabiki kanatçık sayısı arttarsa daha verimli olabilir.boyut olarak orginalleri şu boyutta dahada uzun yapılırsa daha da başarılı olur kanımca
Bu arada boyutları bunların mofset cooling için:12(L)x12(W)x18(H) mm pll cooling için ise:15(L)x12(W)x18(H) mm boyutlarında ancak kanatçık sayısı artarsa vede biraz daha uzun yapılabilirse başarılı olur düşüncesi içindeyim...yapabilirseniz eğer bunlardan alabilirim...Bu arada vemiş oldığum gibi bir north için ürün ürete bilirmisiniz?Bkır olmak üzere...
13x13x12 mm lik BGA sinklerin thermal bantli 8 li seti icin bir fiyat belirlerseniz bende dusunuyorum almayi ...
Arkadaşlar (fenomenhaa) yavaş yavaş gitmek lazım. Şu ram heat sinkleri bir sonuçladıralım. özel talepleri değerlendirceceğim.
Ozel degil genel talepler icin bir fiyat belirleseniz ... :))
Burasının ticari bir web sitesi olmaması gerektiği kanısındayım. Ama çok istiyorsanız söyleyeyim. 8 adet Alüminyum heat sink (termal bant dahil) toplam 8 milyondur. Lütfen artık fiyat sormayalım.
Bügün trooper27' ye yaklaşık 24 tane Alüminyum heat sinkleri termal bantlarla beraber gönderdim. Sanırım yarın veya engeç iki gün içinde sonuçları yayınlar.