Şimdi Ara

Ramlere ve ekrankartı ramlerine soğutucu !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu termal bantlar istanbul-yazıcıoğlunda YOK!!!.nereden bulucaz bunları?
  • yok istanbul değil.
  • ekran kartı ramleri için heatsink güzel görünüyor inşallah performansıda iyidir,bide termal bant olayı çözüldümü tamamdır.bu arada daha önceki sayfalarda gözümden kaçmış olabilir ama hangi üniversite bünyesinde yapılıyor bu iş acaba?
  • termal bant olayı çözüldü
  • Önemli değil önemli olan bunların Turkiyede yapılması
  • http://www.mem.freeservers.com/photo.html
    salı günü termal bantlar elime ulaşacak
  • Gural Albayım, bu son yaptığım kare Al soğutucular hakkında yorumunuzu hala bekliyorum. Selamlar.
  • Thermal bantlar bugün kargoyla adresime postalandı. Muhetemelen yarın akşam gibi elime geçme olasılığı var.
  • Linkte verdiğim resimdeki Al soğutuculardan 22 mm x 10 mm ve yükseklik 12mm Al soğutuculardan düşünen arkadaşlar varsa imal ettireyim.
  • Size PM attım Termal bant konusundada birşeyler buldum ama eğer işe yararsa diğer arkadaşlara da sağlamaya çalışırım...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mem_er</i>
    <br />Gural Albayım, bu son yaptığım kare Al soğutucular hakkında yorumunuzu hala bekliyorum. Selamlar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>kusura bakma meşgulüm şu aralar.

13x13 lerin gayet verimli olmuş. eline sağlık.
  • memmer kardesim nerede oturuyorsun. (Şu yer kısmını niye atlarsanız anlamıyorum). Bakır olanlarından üretme işlemi gibi bir düşüncen varmı.
  • 13x13x12 olanlar güzel olmuş. bu ramsinkleri vga silencer ile kullanmayı düşünüyorum. acaba bu soğutucu ile deneyeniniz oldu mu? kartla soğutucu arasındaki yükseklik yetiyor mu? yoksa daha kısa mı olması gerekiyor ramsinklerin? sanki sığar gibi geliyor ama emin olamadım bi sorayım dedim.
  • cbaykal denenmedi. Performans açısından denenmedi ve de denmeye gerek duymuyorum.Ancak bir ölçsen iyi olur. Yükek gelirse üst ksımdan biraz keseriz. Ayrıca bakır işine henüz girmedim ama çok talep varsa gireyim.Bu iş sanadığınız kadar ucuz değil. Şöyleki istediğiniz kadar bakır siparişi veremiyorsun. Yani 1 kg isteyemiyorsunuz. Satıcı firmanın enaz istediği kadar almak zorundasınız. Yarın 22x10 mm ve eyükeklik 12mm olan Al soğutucunun resmini yayınlamaya calışacam. selamlar
  • Yeni yaptığın bga ramsinkler iyi olmuş tabanı birazcık daha ince olmalı okadar.Ayrıca malzeme satın alma konusunda araştır bence biraz biz Babudil ile sanayiden kilo hesabı bakır alıyoruz.Uzun uzun profiller var her boyutta onlardan 50 cm diyoruz kesiyor tartıyor ve satın alıyoruz.
  • 22x10 mm ve 12 mm yükseklikte Al soğutucuların resimlerini linkte görebilirsiniz.
    http://www.mem.freeservers.com/photo.html
  • mem_er sana pm attım şu heatsinkleri bana gönderin ben hepsini test edip nihai sonucu buraya yazacam ilk çıktığı güne göre bayağı fark olmaya başladı kalite iyice arttı son çıkardıklarınızı bana gönderin söz ben testlerden sonra geri gönderirim veyahut beğenirsem fiyatta anlaşırız dolarda yükselmişken türk malı kullanalım
  • mem_er nerede oturuyorsun? bu arada cok iyi olmus..
  • beyler ben vantec soğutma almayı düşünüyorum
  • mem_er bunlar güzel ama aklıma takılan acaba bakır kadar iyi soğutur mu ? bunlardan 1tane almayı düşünüyorum ama bakır olanından yapmazmısın ? ibrde bakır olursa fiyat ne olur ??
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.