Şimdi Ara

Ramlere ve ekrankartı ramlerine soğutucu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramlarime ve ekrankartı ramlarine soğutucu heatsink arayan arkadaşlar lütfen msj bırakırlarsa sevinirim. Şayet yeterli sayıya ulaşırsa sizlere temin edeceğim. Hemde piyasadan daha ucuza.

• Ne marka ben şahsen arbiteri bekliyorum Ekran kartı bakırı için ama ses seda yo heralde thermaltake'inhttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A1978 bu ürününü alıcam
  • quantino aşağı yukarı olacak fiyatı verirsen daha çok teklif gelecektir..
  • arkadaşlar heatsinklerin bakır mı veya alüminyum mu istiyorsunuz lütfen belirtiniz.
    Fiyat konusuna gelince piyasanin yaklasik yari fiyati olacak.
  • arkadaşım
    sen yapıyosun bu işi.aliminyum olursa u kadar isteyen olursa fiyat şu seviyede olur yada bakır olursa böyle böyle olur diye örneklendirirsen daha iyi olur anladın...
  • Evet yani burdan fiyat vermekle pm arasında ne fark olacak bunu da bit türlü çözemiyorum, fiyat verirseniz hem AL hem CU için çok daha fazla ilgi çekecektir.
    Ayrıca herkese tek tek mesaj atmak zorunda kalmazısnız yani.
  • Bu ürün Türkiye'de ısı, elektrik ve malzeme konusunda uzaman bir profosor ve yardımcıları tarafından deneme aşaması bitmek üzere olan bir çalışmadır.
    Dolayısıyla şu anda kesin bir fiyat vermek istemiyoruz ürünler test edildikten sonra fiyatları açıklayacaz. Ama şundan emin olunki fiyatlar piyasanın yarısı veya yarısından da daha aşağı olacaktır.
    Bizim için önemli olan Türkiye'de kaç kişinin bu ürüne talip olacağıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ramler için yapılan bakır hs nin düzgün kesildikten sonra test edececek nesi kalıyo anlamadım.neyse orası önemli değil..
    ama düzgün pazarlanırsa reklamı iyi yapılırsa çok satar buna emin ol..
    hatta sadece forumlarda bile satış yapsanız yeter..
  • Ürünlerin ısı iletkenliği testi ve malzemenin iç yapısında oksit ve kalıntıların olmaması bizim için önemli. Böyle bir ürünümüzün eş değerlerinden daha kaliteli ve ucuz olmasıda ayrıca bir önem taşımaktadır.
  • Eğer söz ettiğiniz kadar kaliteli ve ucuz olursa forum kullanıcılarının yarısından fazlası ilgilenir diye düşünüyorum.
    Örneğin elimde olmasına rağmen ben de ilgilenebilirim :)
  • Elinde olduğunu söyledin sen bunu piyasada kaç tanesini ne kadara aldın ? Örneğin?
  • ben elektronikçilerden alıyorum ve tanesi 750.000 TL ama sizinkiler bakır olursa vede ebatlarıda uygun bişey olursa daha fazla veririm.
  • bunlar nezaman olucak.belirli bir zamanı yokmu?
  • 8 tanesini çift taraflı bantla beraber kutusunda 9veya 10 milyona aldım.
    Daha ucuza bulmak mümkün ama ben bunları almayı uygun buldum (boyut açısından)
  • Bu arada benim aldıklarım ithal ürünlerdi ve markalı,
    eğer satabilmek istiyorsanız en aşağı aynı kalitedeki ürünü daha ucuza vermeniz gerekir çünkü zaten dışarda bilindik ürünleri almak varken kimse bilmediği bir ürüne aynı parayı vermek istemez.
    Ama sizin yaptıklarınız daha ince işçilik, soğutma açısından daha iyi olursa ve kullanıcılar bunu kabul ederse tabi ki satar.
  • ethros nereden aldın?bakır mı? yapıştırıcısı kalitelimi?
  • http://www.hot-mod.de/shop/view_artikel.php?id=167
    Linkte görülen soğutcunun Bakırını yapabilirseniz.Çok iyi olur.Bu soğutucuda çok sayıda yaprak var bu yüzden yüzey alanını oldukça fazla o yüzden termaltake in kalıp gibi duran soğutucusu gibi ısı birirkimi yapmaz.Böyle bi soğutucunun bakırını yaparsanız sizin profesörün ellerinden öperiz.[pray]
  • bende msi fx5700'um için ram sink arıyorum hatta gpu'fanımı bile düşünebilirim.
  • sonuç nedir? kaç para bunlar? imal edilen ürünlerin resmi yok mu ?
    asparagas mı topic yoksa :) bir sürü kişi yazmış cevap yok ?
    arkadaşbir malın maliyeti vardır, buna % 25-35 kar koyarsın, fatura keseceksen %18 de kdv koyarsın satarsın, neden ithal ürünlerin fiyatlara bakıyorsun ki, onlar zaten pahalı oldukları için az satılıyorlar, sende onların benzerini yap ucuza, koli koli tüm yurda dağıtırsın...
  • Ewt yaaa madem böle bişi yapıyosunuz detaylı bilgi verin biz kalite bişiler gelsin diye bekliyoz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.