<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by quantino</i> <br />Bu ürün Türkiye'de ısı, elektrik ve malzeme konusunda uzaman bir profosor ve yardımcıları tarafından deneme aşaması bitmek üzere olan bir çalışmadır. Dolayısıyla şu anda kesin bir fiyat vermek istemiyoruz ürünler test edildikten sonra fiyatları açıklayacaz. Ama şundan emin olunki fiyatlar piyasanın yarısı veya yarısından da daha aşağı olacaktır. Bizim için önemli olan Türkiye'de kaç kişinin bu ürüne talip olacağıdır. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>hepsi iyi güzel de, eğer bu bir akademik çalışma ise neden piyasa araştırması cinsi sorular var? ayrıca ısı iletiminde bilinmeyen nerdeyse kalmadı, neden araştırması yapılsın?
Ben piyasa araştırması ile ilgili kısma cevap vereyim. özellikle ramsink piyasası sıfıra yakın derecede zayıf. siz en iyisi ürünü test için belli kullanıcılara bedava gönderin denesinler. böylelikle akademik çalışmaya katkıları olur.
gurol çift taraflı termal bantın yoksa adresini pm et, yolluyayım mektupla.
Heatsink Academy. Bu arada bu pazar araştırması iyi oldu. 1000 kişi alacaksa seti 4-5 dolardan hemen giriyim işe (10 tane satar mıyım acaba? PM'den 2 dolar veriyim mesajlarını görür gibiyim)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoL--E</i> <br />gurol çift taraflı termal bantın yoksa adresini pm et, yolluyayım mektupla. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Thermal bant var da, gazoz almam lazım. şimdi nerden baksan 10-12 tane gazoz içmek lazım.
Bir de thermal bant yerine AS3 kullanıp metal yay ile tuttursam daha iyi olurmu?
Ramciklerin yeri uygunsa mandallayabilirsin belki. Leziz DIY olur.
Bu termal bant denilen zımbırtıyı Ankara'dasatan yer var mı ark.lar?
Mesele bunu yapmak değil sadece;
Asıl mesele daha iyisini ve altındaki <b>Özel Termal Yapıştırıcısı ile </b>örneğin böyle bir şey yada, <b>daha iyisini</b> araştırdıktan sonra yapıp, yarı fiyatının altında satabilmek.
İşte o zaman nasıl satarsın..üüfff..!![frndsp]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Thermal bant var da, gazoz almam lazım. şimdi nerden baksan 10-12 tane gazoz içmek lazım.
Bir de thermal bant yerine AS3 kullanıp metal yay ile tuttursam daha iyi olurmu? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o değilde nasıl gazozu düzgün açıcan. Ramsink için düzgün açıcı icad edildimi?
O zaman Miller alıp çevirerek açıcaksınız. Herşeyi ben mi düşüncem ehehe.
[bandt]
Pol--E Sende termal bant olduğunu söyledin acaba bende o banttan bulabilir miyim. Tern<mal yapıştırıcı bende de var ama ben bant arıyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoL--E</i> <br />O zaman Miller alıp çevirerek açıcaksınız. Herşeyi ben mi düşüncem ehehe. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Olmadı babam, gazoz olmazsa olmaz gibi geliyor bana... Yani Uludağ, Çamlıca, Ankara varken millar da nesi?
ben düzgün açabilirim, dileyen gazoz parasını yada gazozu yollasın ben düzgün açar kapakları yollarım.
Bu gazoz da neyyin nesi yav, çok cahil kaldım, birileri açıklayabilir mi? Dalga geçmeden pls.
batuhan gazoz kapağından ramsink yapmaya karar verdik de, o muhabbet.
gurol gazoz kapağını modlamaya karar verdim. kapağın iç kısmına aliminyum folyo sıkıştırıp yüzeyi artıracağım.
Bu arada söylemeyi unuttum, kimse de uyarmıyor. Kapakların içinden lastiği çıkartmayı unutmayalım arkadaşlar, ısı transferini cidden engelliyor. zaten gavur memleketlerde yazar kapakların içinde: "please gently remove the plastic layer" ve "probably the best ramsink in the world" gibi.
:)))))))))))))))))))))))
iyi geyik çevirmişsiniz de, BEN RAMSINK İSTİYOOOOOM, GAZOZ KAPAĞI DEĞİL
umarım bu topic dc nin ram sink satışlarını düşürmek için açılmamıştır :)
sonuca bağlanmadı o yüzeyden şüphelenmeye başladım
bu iş sonuçlanmayacaksa beklemeyelim arkadaşlar. burdan ortak bir karar alalım. örneğin pazartesiye kadar net birşey söylenmezse herkes dijital centerdan alsın. ne bu böyle bekle bekle...