Arkadaşlar size fiyatları konusunda gayet açık ve net bişi söyledim piyasada ne kadarsa biz hemen hemen yarı yarıya olacak.önemli olan sizin bunu çok kısa sürede herkese duyurmanız.
fiyat bizim için önemli değil(gayet ucuz olacak) önemli olan yerli mal olması ve kaliteli olması
ayrıca sizin istediğiniz özel modelleriniz varsa bize resmini ve ölçülerini hatta linkini gönderin. "alobar" ın yaptığı gibi yapın size özel parçada gönderelim ama bize zaman tanıyın.
bence bazılarınında boyutlarını farklı olarak üretin ki isteyen istediği gibi biçip doğrasın elindeki çhipset yada mosfetlere göre.
Zaten verdiğiniz lindken ve burdaki mesajlardan nasıl bi talep olduğu açık bu yüzden korkunuz olmasın.Hem yerli bi ürün ve kaliteli bişey olursa D.H,PcL.,D.H gibi siteler bunun tanıtımını yaparlar.
valla benim ekran kartı ram'lerinin boyutları 2.2cm ve 1.1
Bakin bu thermaltakeinkiler tsop ramlere tam oturuyor "tora" abim saolsun ondan ogrendim: Bu ramsinkler takilirken baska yerlerede temas edip kisa devre yaratabilcek buyuklukteymis bve kesmek zorunda kaliyormusuz cunku bga ram icin iyi degill.. BAKIN YAPCAGINIZ URUNUN ALICISI OC MERAKLISI INSANLAR OLCAKTIR %90 BUNDAN DOLAYI BGA RAMLERE TAM OTURACAK YADA BIRAZ DAHA BUYUK YAPMANIZ DAHA IYI OLUR... THERMALTAKEINKILER ANAKARTIN UZERINDE BULDUGUN YERE TAKMAK ICIN IDEAL AMA YINEDE COK KISA Bence bakir pasif chipset sogutcusu yapin uzuncana ben hemen guney ve kuzey koprume alirim... tabi bunlar benim goruslerim...) Bakir kuzey koprusu heatsinki icin link http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=ZMNB47J SOn olarak bunun bakirni yapabilirseniz bircok ati kullanicisi kapisacaktir.. http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=VGASILENCER tesekkurler, saygilar..
iyi olur diye düşünüyorum bende ekran kartıma almak istiyorum. http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CCB-A4P şunun gibi birşey alırsam ii güzelde 22$+kdv + 4 tane heatsink geliyor yanında benim ekran kartımda önde 4 arkada 4 ram chip'i var 2 tane almam gerek oda imkansız verilmez yani 44$+kdv ye geliyor.
bana pek somut bir çalışmaymış gibi gelmedi?
Aslında çok fazla model var hangisi bizimkine uyar bilmem...
ufak bir testere, mengene, dekupaj, matkap vs her oc cinin evinde olması lazım :) hepsi bize uyar :) yeter ki alet edavatın olsun :)
Tam olarak model isimlerini bilmiyorum ama ihtiyaç olabilecek bi kaç boy soğutucu var, 1-sd/DDR belleklerdeki modüller 2-ekran kartlarında kare şeklinde ram'ler 3-GPU için (şöle geniş kanatlarla ekran kartına yayılan çok yapraklı bi soğutucu[ped tarif ettim sanki ) 4-Kuzey köprüleri 5-Mosfetler Bu 5'i üzerine çalışılarsa hepsinin iyi sayıda alıcısı olacağına eminim (ilerde toplayacağım sistem için bile bi kaç tane fazladan alırım şahsen)
Hadii çabuk olun bak DC'ye gelmiş soğutucular, dayanamıyooom, dayanamıyooomm
arkadaşlar pazartesiyi bekleyin bütün isteklerinize detaylı cevaplar verilecektir. Acele etmeyin hepiniz heatsinklerinize kavuşacaksınız. Bu olayı ciddiye almayan arkadaşların hiç birine cevap verilmeyecektir.Saygılar.
bekleyelim bakalım ama büyük üretki istenilen boyutlara biz indireli dimi ?
mofset için istiyorum kesinlikle o zaman baştan söleyim!
ben valla dijital centerdakinin aynısını yaparsanız alabilirim.
Arkadaşlar bizim size kendimizi kanıtlamamız için sizin gibi arkadaşlara bu heatsink setlerinden ücretsiz yollanacaktır ve bunu bizim gayet ciddi olduğumuzu anlamanız için yapacaz. Ayrıca sizden tek isteğimiz bizim heatsinkleri arkadaşlarınıza duyurmanız tek isteğimiz bu bizim için önemli olan bu heatsinkleri Türkiye'den birilerinin üretmesi ve sizin yerli malları almanız.