Şimdi Ara

Ramlere ve ekrankartı ramlerine soğutucu !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence gayet ciddiler öyle olmasa adamlar prof falan olayına girmezlerdi.
  • Arkadaşlar bir kaç gündür cevap yazamadım kusrabakmayın.
    Memlekete gitmek zorunda kaldım.
    Bazı arkadaşlar gazoz kapağı olayı ile bizi yermeye çalışmışlar onlara kesinlikle cevap yazmayacağım ve ben pol--e arkadaşa bu heatsinklerden bir set yollayacağım belki ne kadar ciddi olduğumuzu o zaman anlar .
    Ve bize daha önce msj yazmış akadaşlara verdiğimniz söz hala geçerli dağıtım olacak.
    arkadaşlar büyük bir ihtimalle bu hafta içinde veya en geç hafta sonu resimleri sizlerle paylaşacağım merak etmeyin.
  • Bekliyoruz.......
  • pzrtesi ydi hani...
    neyse bir daha bekletme olmaz umarım.
  • arkadaşlar pazartesiye malzeme elimezi geç ulaştığı için yetiştiremedik yoksa bizimle alakalı bişi değil.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>
    ben düzgün açabilirim, dileyen gazoz parasını yada gazozu yollasın ben düzgün açar kapakları yollarım.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

[krl][krl]
  • valla bende istiyorum dneme amaclı 1 set;2cı setıde parasıyla alabılırım.calısmalarınızın devamını dılerım tebrıkler.
  • Arkadaşları herşeyden önce mantalite açısından kutlarım, Türkiye'de oc işiyle ugraşanların sayısı bence artık o kadar da az değil. Ve bu adamlar gidip paso dışardan gelen mallara parayı bayılıyorlar. Zaten memlekete gelen parçaları orjinal fiyatlarından yaklaşık % 30-40 pahalıya alıyoruz. Bir de ülke ekonomisine zarar, o da ayrı bir mevzu.
    Bu kadar bahsedildği gibi bir çalışma yapılıyor ise bu ekibi kutlarım, o/c işiyle ilgilenmeme ragmen takipcisiyim. Keske bu tür girişimlerimiz daha da artsa. Şahsen ben ülkemizde ilk kez böyle bir girişim görüyorum. Şaşırdım zaten. Umarım arkadaşlar başarılı olur, ve dışarıya verdiğimiz paranın hiç olmazsa aynısını ülkemizde bırakarak marjinal bir fayda yaratırız.Saygılar ve teşekkürler..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoL--E</i>
    <br />Bu arada söylemeyi unuttum, kimse de uyarmıyor. Kapakların içinden lastiği çıkartmayı unutmayalım arkadaşlar, ısı transferini cidden engelliyor.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>tabi ki.

iç içe 2 kapak olur mu acep? birinin kanarları hafif içe bükeriz..

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by quantino</i>
    <br /> ben pol--e arkadaşa bu heatsinklerden bir set yollayacağım belki ne kadar ciddi olduğumuzu o zaman anlar .
    ahanda Pol, the beta-tester.

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by quantino</i>
    <br />Bazı arkadaşlar gazoz kapağı olayı ile bizi yermeye çalışmışlar onlara kesinlikle cevap yazmayacağım<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Quantino, alınmadığın/kırılmadığın için teşekkür ederim. İşin açıkcası böyle (ramsink yapmak) bir çabayı gerçekten saygı ile karşılıyorum. Ama anlatımında belirsizlik dikkatimi çekiyor. Önce bunun bir porofoser ile yapılan akademik çalışma olduğunu söylüyor, sonrasında piyasanın yarı fiyatında olsa kaç kişi alır diyorsun. Yıllar boyu üniversitede bu tip araştırmalarda bulundum.

Birincisi bu bir araştırma ise (ödev/tez/vs.vs) yaparsın üretimini deneylerini, yazarsın tezi olur biter. Gerçekten iyi bir ürün ise sonradan bunun imalatına geçip satabilirsin, ama zaten bu üniversite dahilinde olmaz, üniversiteler ticari kurum değildir.

Eğer bu bir ticari ürün olarak tasarlanıyor ise porofesörle alakasının olması bir şey değiştirmez. yaparsın ürünü, fiyat/performans oranı iyi ise zaten kendini satar.

Gazoz kapağı dalgası için kusura bakma.

Şimdi ricam, nedir gerçekten bu olayın ardında yatan? Kimbilir belki de araştırmayı yapam profesör sensin...

• ortaya somut bişeyler konsa bu kadar uzamazdı geyik..
    bekliyelim bakalım bi süre daha...
  • toptan gazoz alabileceğim bir yer var mı?
  • Şu yeni heatsinklerden ben de denemek isterim. Mümkünse dağıtımda beni de hesaba katın lütfen :)
  • arkadaşlar işlem tamam şuanda alüminyumdan olan heatsinki hazırladık. Bu heatsink modelinde ram hücrelerinin üzerini örtecek şekilde uzun tasarladık.Resmini yar#305;n akşam yayınlayacağız. link verecem
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by quantino</i>
    <br />arkadaşlar işlem tamam şuanda alüminyumdan olan heatsinki hazırladık. Bu heatsink modelinde ram hücrelerinin üzerini örtecek şekilde uzun tasarladık.Resmini bu akşam yayınlayacağız.
    nerde yayınlanacak?
  • Setten mutlaka bi tane de ben istiyorum, memnun kaldığım takdirde 1-2 set daha mutlaka alacağım ve aldığım tüm setlerin parasını ödeyeceğim
  • (gazoz kapağı muhabbetimizde yapılan projeyle dalga geçme maksadı yoktur, eğlence vardır)

bu arada gurol'la benim heatsinkler hazır.

Ramlere ve ekrankartı ramlerine soğutucu !!!
  • Burada da gurol'un elindeki son prototip kapaksinki görüyoruz.

Ramlere ve ekrankartı ramlerine soğutucu !!!
  • [afro]
  • Bir uni'nin VCD bölümünden mi araklama o ilk kapaklar :)

Prototipin bala açılardan çekilmiş fotoları var mı acaba, ilgilenebilirim :P
  • üst üste 12 gazoz içilmiyor arkadaşlar, proje biraz gecikecek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.