@quantino Valla calismanin resimlerini ve ornekleri heyecanla bekliyoruz... Bu arada ornekleri bizmi gelip alacagiz yoksa kargo bizden olmak suretiyle siz adresemi yollayacaksiniz? @quantino/2 nb ve sb icin model yapcakmisiniz? Hernese... Gazoz kapagi cok guzel ama pasif sogutma icin iyi gozukuyor... Poleun anlattigina gore oyle yani :D ben hava iel kullancam bakirini bulmam mumkunmu? 12 miller pahaliya geliyor soda ile deneme yaapcagim ben... Bu arada benim tnt2 normal degil ultramidir nedir hatta bf1947bile calisiyor ama cok isiniyor bu kapaklar olursa cok guzel olur... Son olarak Bir sorum var @PoL--E bende cift tarafli yapiskan var ama bu thermal falan degil bunun termali ayrimi?
arkadaşlar buraya nasıl resim eklenir anlatırmısınız anlatında resimleri yollayayım
Quan ilk önce resimler herhangi bir internet sitesinde olması gerekiyor.Sona resimlerin linkini '' [simage][/simage] '' tırnaklar olmadan ikisinin ortasına koyman gerekiyor.
bugunde göremeyecez şu resimleri..... Neyse geç olsun temiz olsun...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by quantino</i> <br />arkadaşlar buraya nasıl resim eklenir anlatırmısınız anlatında resimleri yollayayım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ramsinkleri tamamladınmı kardeş resımlei foruma koyda görelim ya ne zamandır seni bekliyorum :)
Sorma o kadar zaman dc nin thermaltakeleri getirmesni bekledim şimdide bunu sonu hayrola....
arkadaşlar resimler hazır. fotoğraf makinamın kötü olmasından dolyaı fazla net değil di kusura bakmayın
Linki verilen ramler. Direk forumdan gözükebiliyor sanırım.
bunlar çok alçak diilmi yaw?
Normal Bellekler için alçak değil yüksek bile .Mantıklı düşünürsen tek Ram kullanımı için tasarlanmış bu Heatsinkler yan yana iki adet Ram taktığın zaman Heatsinkeleri nasıl kullanacaksın??? Hadi diyelim Nforce boardlarda arada mesafe var ama diğer boardlarda kullanılamazlar..Ya boardda 3 ram slotu olacak ortayı boş bırakıp iki ram kullanacaksınız yada tek ram kullanacaksınız.. Ama tabi ekran kartı Ram leri için kullanılacak ise onlara görede yaprakları kısa olarak düşünülebilir çünkü iyi ısı transferi için uzun yaprak olayı gerek.Yoksa Pol arkadaşımın dediği olay ortaya çıkar ısının düşmesi yerine belli bir değerde sabitlenmesi gibi..
Fiyat ne olacak peki ?
nasıl yapıştırcaz bunları alırsak ?
arkadaşlar bu heatsinkin boyutları 20x5x9mm yani yükseklik dc.com dakinden 1mm daha alçak.Ancak biz bunun yüksekliğini ve boyunu arttırabiliriz.Boyu 30mm ve yüksekliği 10mm yapabiliriz.Boy probelem çıkarmayacaktır çünkü boyunu ramin üst kısmına dışarı doğru uzatabilirsiniz. Ayrıca bunları tek tek değilde komple rame gelecek şekilde 115x5mm şeklindede tasarlıyoruz.bununla beraber aynı boyutlarda bakırda yapılıyor. Fİyat konusuna gelince 8 adedinin alüminyum için kargo size ait olmak üzere 4 dolar bakırın 8 adedi kargo size ait olmak üzere 6 dolar düşünüyoruz. Özel boyutta siparişlerinizi değerlendirmeye alacağız. Fiyatlara kdv dahildir.
bakır 5 dolardı demin hemen edit etmişsin :))))
Aslında bakır yada aliminyum bu heatsinklerden yapabilirsen çok daha harika olur..
Bence iyi olmuş bakırları çıksın alacam ama nası yapıştıracaz....
hoş olmuş. tam belli olsun bende alacağım. dursun kenarda.