Ornekleri ne zaman dagitacaksiniz??? radeonum geldi denemek isterim... Ama radeon gibi yuksek hizli kartlar icin bunlarin kare seklinde olanlari lazim
Bende psyco gibi istiyorum radeon için
OCZ'ninki ler harikalar en kaliteli ramsinkler onun ama fiyat farkı çok var turkish'ler ile. Yinede Ben Ocz'nin ürünlerinden yanayım. Birde tsop ramlar için ve mosfetler için bu var buda çok güzel
Yinede test herzaman için gerekli bir şey hangisi daha iyi sonuç veriyor diye.
ekran kartımın (ati r9500pro + ac vga silencer; 7-10mm den yüksek olmamak şartıyla ve 1.5-2cm^2'lik) ramleri ve çok ısındığı söylenen fakat benim ne olduğunu hala bilmediğim ve eğer birisi ne olduğunu anlatırsa/gösterirse memnun olacağım mosfetleri için istiyorum ;) + bakır olması (yaprak kalınlığı ve arası yukarıdaki örnekteki gibi olabilir mesela) ve kaliteli çift taraflı thermal bantıyla birlikte olması tercihimdir. ankaradayım. resimlerini görmek isterim.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by iski</i> <br />bakırlardan ben de istiyorum tamam [bgdnc2] ama nasıl yapıştıracaz ?[:P] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>