Şimdi Ara

Rammstein Dönerciye Gelirse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Magara ta 2010 da sonisphere konserine geldiklerinde cekilmisti bu resim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç yıl öncesinin
  • ulan resmen esnaf lokantasına gitmişler şu köşedeki kesin doymak için ekmekleri bitirecek
  • Benim gibi yeni görenler vardır diye paylaştım
  • bende gidiyom dönerciye benim nie fotomu böyle çekip koymuyolar? garip olan ne?
  • çatal kaşiklar bomba olmuş ulan koca ramsteine bak be olmadı bi de düğün salonuna gitselerdi 1-2 şarkı söyleyip inerlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaki adam Tıvorlu İsmail'in kardeşiymiş.
  • Arkada lahmacun yapan bıyıklı dayı içeridekilerin kim olduğunun farkında değil tabi.

O zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışma olmuştu.Ordaki kız bir Türk ve bu adamlarla ilgileniyormuş gezdiriyor falan rehber gibi yani.Çok tepki gelmişti onca yer varken bu adamları neden buraya götürdün diye.Kızda açıklama yapmıştı gecenin bi saati aniden çıkıp bişeyler yemek istediler o yüzden karşımıza çıkan ilk yere girdik diye.Hatta oradan çıktıktan sonra mideleri falan bozulmuş.

• Burger kinge mi gideklerdi olm ne güzel lahmacun yemişler işte.
  • fotoğrafda flake reyiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Burger kinge mi gideklerdi olm ne güzel lahmacun yemişler işte.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

bende gidiyom dönerciye benim nie fotomu böyle çekip koymuyolar? garip olan ne?

seslerin fotosu çekilemez
  • Türk olduğu söyleniyor.
  • Bu rammstein grubundakiler bizler gibi insan değil mi lan niye bu kadar kızdınız?

• Fotograftaki bayan seyda babaoglu rock fm in direktorlugunu yapan metehan mert cakir in esi olur kendisi 1995 yillarindan beri turkiye ye ne zaman duzgun bir grup gelse hem rock fm ve cesitli dergiler icin roportajlarda cevirmenlik yapar hem de misafir perverligiyle istanbulu gezdirir sevdirir , cok sever cok sayar bayiliriz kendilerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkada lahmacun yapan bıyıklı dayı içeridekilerin kim olduğunun farkında değil tabi.

O zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışma olmuştu.Ordaki kız bir Türk ve bu adamlarla ilgileniyormuş gezdiriyor falan rehber gibi yani.Çok tepki gelmişti onca yer varken bu adamları neden buraya götürdün diye.Kızda açıklama yapmıştı gecenin bi saati aniden çıkıp bişeyler yemek istediler o yüzden karşımıza çıkan ilk yere girdik diye.Hatta oradan çıktıktan sonra mideleri falan bozulmuş.

Elinde Rammstein'in Türkiye ile ilgili bi konuşması veya röportajı var mı ? Merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkada lahmacun yapan bıyıklı dayı içeridekilerin kim olduğunun farkında değil tabi.

Elinde Rammstein'in Türkiye ile ilgili bi konuşması veya röportajı var mı ? Merak ettim

Röportajı vardı ama bulamadım şimdi biraz araştırırsan bulursun.Şöyle bir yazı var.

http://www.cnnturk.com/2010/kultur.sanat/muzik/06/29/rammstein.kebapcida/581611.0/index.html

• quote:

Orijinalden alıntı: boor

Burger kinge mi gideklerdi olm ne güzel lahmacun yemişler işte.

Yazınızda hatalar var. Lütfen düzeltinizz
  • Dönerci değil kebapçı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.