Şimdi Ara

rapid.share üyelik alacam nasıl alınır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rapidshare den 1 aylık üyelik alacam arkadaşlar nasıl alınır nelere dikkat etmem gerekiyo yardım ederseniz sevinirim. Rapidshare.com dan üyelik alınca rapidshare.de adresinde problem cıkartıyormuş doğrumu? teşekkürler iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickhunter -- 9 Kasım 2006; 9:41:34 >

• sitede açıklaması vardır kredi kartından para yatırarak uyelik alıyorsun fakat dolandırılmayasın
  • .de'den üyelik alacaksın. Diğerinden alırsan .de'nin linklerini kullanamazsın. Başka da dikkat etmen gereken bir şey yok.
  • evet paypal üyesi oldun ise gerekil bilgileri yazarak üye olabilirsin

promosyon bitti mi bilmiyorum ama .de deki hesabın bitinceye kadar .com dan da yararlanabiliyorsun
  • Bende o konuyu araştırıyorum hocam ama hala karar veremedim umarım devam ediyordur forumda fazla kullanan yok anlaşılan.
  • yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rickhunter

yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar

Ne konuda yardımcı olmamızı istiyorsun? .de'den hesap al, .com'u da kullanabilirsin dedik ya yukarıda. Kampanyanın devam edip etmediğini soruyorsan,rapidshare.de'ye girdin mi yazar kampanya olup olmadığı. Eğer girmek istemiyorsan bu işlere, bana 100 telsim kontörü yollar 28 Kasım'da bitecek olan rapid üyeliğimin şifresini vereyim.
  • ben su an ikisine de üyeyim

ikisine de paypal üzerinden para yatırdım 19.90 ytl gibi bir ücret kesiliyor

forumun biri sinden okuduğum kadarı ile (söyleyen yabancı forumlardan okuduklarını aktarıyordu(
    .de bulunan dosyaların yılbaşından itibaren kullanılamayacağını söylüyordu bilmiyorum ne kadar doğrudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.