Şimdi Ara

raptor karşılastırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2tane raptor var biri +8 187ap var normal bildğimz 8raptor diğeri rebith +9 199ap var ama posion damage basılı değil hangisin tercih etmeliyim neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki rebirth +9 olanı.Poison damage artık bir etki yapmıyor adamlara karşı, herkeste uniq takılar var zaten.Ben +9 rebirth derim
  • Biber mi tatlı şeker mi tatlı gibi bir soru olmuş bu :)

Posion, flame,lighting falan hikaye atağa bak sen +9 rebirth al :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu +9 rebith reduce raptor bolluğu nedir ya hala çözümleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Bu +9 rebith reduce raptor bolluğu nedir ya hala çözümleyemedim

Aynen onu soracaktım ben de.Bugün pazarda 3-4 farklı kişide gördüm.Nereden geliyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Bu +9 rebith reduce raptor bolluğu nedir ya hala çözümleyemedim

Aynen onu soracaktım ben de.Bugün pazarda 3-4 farklı kişide gördüm.Nereden geliyor bunlar

Bugu vardı fixlendi diye biliyorum , ya silinmeyenleri satıyorlardır yada bug fixlenmemiştir .

• quote:

Orijinalden alıntı: firatesen

2tane raptor var biri +8 187ap var normal bildğimz 8raptor diğeri rebith +9 199ap var ama posion damage basılı değil hangisin tercih etmeliyim neden?

+8 i al +9un bugu var yada bekle +9 lar pazardan kalksın sonra alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +9 Reb Reduce Shardı 7 gbden almıştım. Aldığımda amacım upgrade denemekti. Ucuz yoldan +9 Dual Mirage Dagger takmış gibi olurum diye düşünüp kullanmak istedim. Ama R vuruşlarım çok azaldı. Birkaç kişi +11 yapmayı başarmış. Zaten damageleri beğenmiyordum. +10 reb atayım dedim, yandı. Size önerim kullanmak için reduce item almayın, en önemlisi bir daha satamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

+9 Reb Reduce Shardı 7 gbden almıştım. Aldığımda amacım upgrade denemekti. Ucuz yoldan +9 Dual Mirage Dagger takmış gibi olurum diye düşünüp kullanmak istedim. Ama R vuruşlarım çok azaldı. Birkaç kişi +11 yapmayı başarmış. Zaten damageleri beğenmiyordum. +10 reb atayım dedim, yandı. Size önerim kullanmak için reduce item almayın, en önemlisi bir daha satamazsınız.

katılıyorum , logostada cok var bundan aynen
  • +9 rebler sıkıntılı item alma arkadaş +9 reb shard aldı 2 gün sonra charı soyuldu şahibeli itemler o kadar para verion risk almaya değmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.