Şimdi Ara

Rashard Lewis'in şut stili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar Rashard Lewis'in şut tarzı hoşuma gidiyor çok ilginç stili var onun gibi atmayı denedim hep dağınık gidiyor biraz

ne düşünüyorsunuz bu şut stili hakkında?

• Rezalet AMA Shawn Marion Dan kotusu olamaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En rahat ettiğin stil en iyi stildir. Ben de buna baya benzer atıyorum. En yüzdeli attığım stil bu. Garipsiyor zaten çoğu kişi nasıl atıyorsun öyle diye Olabildiğince yukarıdan bırakıyorum topu aynı zamanda. Bu da topun iniş açısından dolayı girme şansını da yükseltiyor. Ama sen ısrarla böyle atıcam diye uğraşma. Dene kendin bul. Hatta özellikle denemene bile gerek yok sürekli atış çalışırsan o zamanla oturacaktır. Yukarıda arkadaş rezalet demiş ama öyle bir şey yok. Spanoulis'in stili çok mu iyi mesela ? Adam göğüsünden çıkartıyor topu. Dediğim gibi sen nasıl rahat ediyorsan öyle atmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 27 Mayıs 2016; 3:05:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar stilinizi anlamak için elleriniz boşken karşıya atış yaptığınızı düşünün ve kollarınız nasıl rahat ve görüş açınız iyi ise atış stiliniz odur. Eğer rahat ve konforlu değilseniz yada eliniz potayı görmeyi engelliyor ise buda doğru değildir. Aslında hem vücudun rahatlığı hemde görüş rahatlığını ayarladığınızda bu tamamdır. Dışardan nasıl göründüğü önemli değil. Önemli olan attığınızı sokmanız. Çünkü hepimizin vücut yapısı, esnekliği, kol uzunluğu çok farklı.

Bu yüzden en doğru stil vücudunuzun size sunduğu doğal stildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.