Şimdi Ara

Raspberrypi'm Öldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkçe Raspberry forumları ölü, buradan belki bilen vardır.

Bir kaç ay önce raspberry aldım. Sistemi kurdum kurcaladım. Geçen Hafta işletim sistemi değiştirmek istedim. Sd kartı sıfırladım. Yeni sistemi yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım. Sürekli kırmızı ışık yanıyor.

Sd yazma ile ilgili bütün konularıdaki önerileri uyguladım. Fakat olmadı. Sonra birşey fark ettim. Pc sd kartı okmuyor. Yönetimsal araçlar vs. hiç bir yerde görmüyor sd'yi başka pc vs. denedim. Muhtemelen sd elektriksel bir nedenden dolayı öldü. Gittim yeni sd aldım. aynı işlemleri onada yaptım fakat hala raspberry çalışmıyor.

Raspbery'nin sd okuyup okumadığından emim olamıyorum. Sd kartım bozulduğunda Sd kart yeride bozulmuş olabilir mi?
    Bu sorunu nasıl tespit edebilirim? Yada sorun nerede? Bir bilgisi olan varmı?

• Ne yazık ki Pi'ların SD kart yuvaları hep sorunlu. Kartın üstüne hafif baskı uygulayarak açmayı deneyin.
  • aeronics kullanıcısına yanıt
    Maalesef onuda denemiştim. Olmadı.

Raspberry Sd'yi okumuyor. 3 tane Sd kart denedim. Ten Class ama yok okumuyor. :(

Yabancı sitelerede bakıyorum fakat benim yaşadığımı bir kişi yaşamış oda sorunu çözememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatnet -- 25 Ağustos 2018; 22:41:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.