Şimdi Ara

Rastgele sistem çökmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım msı katana gf66 11ud 209tr

i7-11800h

64 gb kingston ram

Rtx 3050 ti

samsung 4 tb ssd

bir hafta önce bilgisayarı servispoint e vermiştim tam bakım ve kontrollerini yaptılar ve teslim ettiler ama sorun hala devam ediyor

çökmeye neyin sebep olduğunu çözemedim, bazen bir pencereyi açıp kapatırken oluyor bazen oyundayken ve bazen de tamamen boşta beklerken ekran aniden bu şekilde yanıp sönüyor ve karıncalanmalar oluyor 4-5 el cs oynayıp hiçbirşey olmadığıda oluyor bir fikriniz varmı ?

Rastgele sistem çökmesi

• Ekran Kartı arızasına benziyor, Display Driver Uninstaller (DDU) ile driver silip tekrar son sürümü yüklemeyi deneyin. Eğer düzelmez ise teknik serviste ekran kartı test edilmeli.

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt

Bunu deneyeceğim teşekkürler.

memtest benzeri, ekran kartı için tasarlanmış bir program var mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 24 Ocak 2024; 12:2:52 >
  • -_-ŞHERİF-_- - kullanıcısına yanıt
    Occt, furmark, unigine heaven, superposition.
  • Sanırım sorun ram lerde hepsiburada dan aldığım kingston 32gb ddr4 3200mhz cl22 ram normalde tekli satılıyor, ben iki tane alıp 64 gb yaptım bu yüzden sistem çöküyor olabilir mi ?

Şuanda ramleri tek tek kullanıp test ediyorum ve bir çökme ile karşılaşmadım

Bilgisayarımın anakartı 64 gb ram destekliyor

https://www.hepsiburada.com/kingston-32gb-ddr4-3200mhz-cl22-notebook-rami-p-HBV000013YMCF?magaza=alfabilgisayar

Rastgele sistem çökmesi

Rastgele sistem çökmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 25 Ocak 2024; 16:21:5 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.