Şimdi Ara

Raw Formatına Dönüşen Hdd Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hdd raw formatına dönüştü ve diske erişim yoktu. İnternette gördüğüm tüm kurtarma yöntemlerini denedim ve sonuç alamadım. Sonrasında biçimlendirdim ve Active@ partition recovery ile taradım. Tüm dosyaları buldu ancak kurtar sekmesine tıkladığımda açılan pencerede "Not Ready For Recovery" yazıyor ve recover sekmesi aktif değil. Bunun çözümünü bilen var mı?
    Verileri nasıl geriye alabiliriz.
    Şimdiden teşekkürler.

• tolga1461 kullanıcısına yanıt
    Cmd komut satırını aç;
    chkdsk f:/f yaz eğer sürücünün harfi f ise f: g ise g: mutlaka işe yarar ama içindekileri ne kadar sağlam alırsın orası şüpheli aynısı başıma geldi çoğu veri bad sector de kaldı.
  • ColoNize kullanıcısına yanıt
    Bu sistemi biliyorum ancak malesef işe yaramıyor.
    Diski biçimlendirdim zaten bu işe yaramadığı için.
    Şu an lazım olan şey uygun recovery programı
  • belki linux ortamından kurtarabilirsin benim bidiğim o kurtarma yöntemi diskin tamamını bir imaja alıyor sonra o imajdan kurtarıyorsunuz kali linuxda falan vardı backtrackda bir araştırın derim
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Daha öncesinde yine raw olmuştu. Linux sistem üzerinden de işlemler yaptım. Hiçbir şekilde geri dönmedi. Tek kurtuluş diski biçimlendirip active partition recovery ile taramaktı. O zaman düzeltmiştim ancak şimdi düzelmiyor :( Çünkü recovery tuşu aktif değil.
  • recuva dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 25 Kasım 2014; 17:34:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ne yazdığını çevirebilecek ve yardımcı olabilecek birileri var mı?

Raw Formatına Dönüşen Hdd Kurtarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga1461 -- 25 Kasım 2014; 20:18:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.