Şimdi Ara

Rayban Gözlükler 270 TL HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcının ismine tıklayarak bütün ürünleri görebilirsiniz. 270 TL den baya gözlük mevcut.

Ray-Ban Rb2140 901 50 22 130 3N Wayfarer Unisex Güneş Gözlüğü
    www.hepsiburada.com
    Ray-Ban Rb2140 901 50 22 130 3N Wayfarer Unisex Güneş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/ray-ban-rb2140-901-50-22-130-3n-wayfarer-unisex-gunes-gozlugu-p-HBV000001HX0S?magaza=ForEyes

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sahte ...

• Bir çok yorumda orjinal yazılmış ama o satıcı mı bilmiyorum, alacak olan arkadaşlar dikkat etsin

• Hb nasıl izin veriyor bunlara anlamak güç, yıllardır satıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlükler orjinal arkadaşlar ben gözlük camıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar çinden gelen birinci sınıf çakmalar oluyor genelde. Orijinal yazan kullanıcılarda fark etmiyor durumu ne yazık ki. Aynı gözlükleri malum platformlarda dh fırsatçıları olarak 15 20 dolarlara alıyoruz zaten 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebtom -- 14 Mart 2019; 0:0:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda sahte o zaman. Fiyat farkı çok fazla gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ggde zamanında 150 liraya almıştım 2 hafta iade edeseye kadar canım çıktı. sonra atasunda iyi kampanya denk getirip aldım . çakma ile orjinalin farkı epey belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebtom

Bunlar çinden gelen birinci sınıf çakmalar oluyor genelde. Orijinal yazan kullanıcılarda fark etmiyor durumu ne yazık ki. Aynı gözlükleri malum platformlarda dh fırsatçıları olarak 15 20 dolarlara alıyoruz zaten 😄
    Hangi sitelerde bulabiliriz hocam bu ayarda gözlükleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hangi sitelerde bulabiliriz hocam bu ayarda gözlükleri?

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/dereceli-gozlukler-geldi-aliexpress-de-dh-ye-ozel-indirimler-ve-yurtdisi-genel-indirimli-urunler--102506944

Bu konuyu takip edin hocam.

• Çakmadır.....

• Almayin kesinlikle sahte. Orijinal süsü verilmiş replika Rayban. Amaç sağlık ise cam kalitesi ise verilen paraya yazik. Amaç estetik ise sahte bir gözlük için bu fiyat fazla.
    Ben alıp iade ettim. Sonra gidip Atasun dan orjinal Rayban aldım. Maalesef hburada ve emsalleri bu tip satıcılara göz yumuyor. Bilinçli olmayan alıcılar ise orijinal hesaplı gözlük aldığını sanıp bu sitelerde olumlu yorumlar yazıp başkalarının yanilmasina sebep oluyor

• emirtarik E kullanıcısına yanıt
    Ya zamanında lacoste mağazalarında çakma ürün satmışlar . Atasun'a nasıl güvenceksin ? Direk rayban'ın internet sitesiden alcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci66

Ya zamanında lacoste mağazalarında çakma ürün satmışlar . Atasun'a nasıl güvenceksin ? Direk rayban'ın internet sitesiden alcaksın.
    Geçen senelerde zincir bir gözlük mağazasının sahte gözlük sattığı çıkmamışmıydı? Hatta forumda muhabbeti dönmüştü diye hatırlıyorum.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hem dolar / euro nun yüksek olması hemde halkımızın şark kurnazı gibi davranmasından dolayı böyle fırsatçılara gün doğuyor ve çakma ürünleri orj. diye kaktırıyorlar.
  • Gözlükcü bir arkadaşım; satıcı, Morhipo Trendyol Boyner gibi mağazaların orijinal olduğunu ,diğer satıcılarda almamam gerektiğini söylemişti. Ray-Ban ürünlerine karekod uygulaması getirmiş olsa tüketiciler kazıklanmaktan kurtulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

ggde zamanında 150 liraya almıştım 2 hafta iade edeseye kadar canım çıktı. sonra atasunda iyi kampanya denk getirip aldım . çakma ile orjinalin farkı epey belli oluyor
    Katılmıyorum hocam bazı çakmalar çok yakın oluyor ki zaten özel bir malzeme yok gözlük denen şeyde fiyatı katlayan marka Atasundan Rayban aldım her belgesi mevcut aynı modelin çakmasını da almıştım 2 yıl önce aliexpressden farkı anlamak çok çok zor camlarına kadar aynı diyebilirim uzun süre kullanmış biri olarak.

Tabi 2 yıl önce iyi para ödemiştim çakma olmasına rağmen.

Atasun da sahte satıyorsa bilemeyeceğim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 14 Mart 2019; 12:24:1 >
  • sazan avi gibi atlayıp alacaktım hatta sepete ekledim sıcak fırsat yorumları okuyunca son anda vazgeçtim. Teşekkürler
  • Karekodun çakması yapılamıyor mu? En basit şey...

Bu tip ürünlerde en iyi ayraç yapışkanlı filigramdır. Tabi %100 sonuç vermez. Ama karekodmuş vs. imiş önlem değil.

Diğer önlem, her ürüne seri no atanır, satıcı tarafından fatura bilgileri ile seri no Raybanın kuracağı sisteme eklenir ise, bir ürün bir kez kayıt olur. Sahteciliğin önüne geçilir.

Ama sorun şu ; Rayban sahte gözlük satılmasını istemiyor mu? Reklamın iyisi, kötüsü olmaz. 10 liraya Rayban reklamı yaptırmak varken, kim takar orjinalliği?
  • Yorumlara aldanmayin, o insanlar verdikleri paradan dolayi mertlige toz kondurmamaya calisan ve replika dunyasindan bihaber insanlar. 200-300 TL’ye satilan Wayfarer modelleri orijinal degil sadece iyi replikadir. Bir donem Hepsiburada, GG, n11 vb. pazaryerlerinde TAG, Rolex, Tissot vs. replika saat satisina da izin verilirdi. Markalar bastirinca sonunda yasakladilar. Ama gozlukte replika satislarina hala izin veriyorlar. Replika mallar dunyanin her yerinde satilir ama bizde anaakim haline gelmis durumda, cunku ulke fakir. Hindistan, Pakistan, Endonezya seviyesindeyiz. Dolayisiyla orijinal urunden cok “orijinal gibi gorunen” urunler satiliyor. Dahasi pazarin durumu boyle olunca, insan zincir magazalara, kurumsal markalara bile guvenemiyor. Cunku onlar da kar hirsi nedeniyle replikalari orijinal diye tedarik edebiliyorlar (bilerek veya bilmeden, BIM’in sahte Apple aksesuarlari satmasi gibi).

Fake Wayfarer tespit etmenin pek cok yontemi var ama en basiti ekartman olcusudur. Yuzunuz kucukse Wayfarer’da en ideal olcu 47 ekartmandir. Ama replikalarda ekartman olcusu sabit 50’dir mesela. Muhtemelen tek tip kalipla uretim yapiyorlar. Gozlugu sadece goruntusu icin aliyorsaniz, 200-300 replikaya vermeyin. 5 dolara Ali’den alin gecin derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.