Şimdi Ara

Razer aydınlatmalı boyun yastığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer aydınlatmalı boyun yastığını duyurdu

Boyun yastığından da oyuncu ekipmanı olur mu demeyin. Bilgisayar kullanırken çevremizde olan her şey oyuncu ekipmanı listesine dahil ediliyor. Koltuk, maske, mobil soğutucu, masanın kendisi, parmak kılıfı bugüne kadar karşımıza çıkan ürünlerdi. Şimdi yastık kılıfı da eklendi.

Razer Head Cushion Chroma özellikleri ve fiyatı

Razer Head Cushion Chroma adındaki ürün arkanıza yaslandığınızda boynunuzu rahat tutmaya yarayana bir yastık. Razer Chroma aydınlatma sistemi ile birlikte artık o da oyuncu ekipmanları arasında kendisine yer buldu.

Ayrıca Bkz.Razer Zephyr Pro maskesi sesinizi güçlendiriyor

150mm USB Tip-A kablosuna sahip olan yastığın ön yüzünde aydınlatmalı Razer logosu yer alıyor. Powerbank ile de kullanabileceğiniz yastık Razer uygulamaları ile kontrol ediliyor. Yastığın kendisi ise rahatlık odaklı malzemeler barındırıyor. Razer Head Cushion Chroma yastığı 120$ fiyat etiketine sahip. Razer’ın oyuncu koltuğu da 500$ civarındaydı.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Razer-s-latest-online-exclusive-product-is-an-RGB-enabled-headrest.596580.0.html

• Yok crysis

• RGB gamer çorabı istiyoruz yıllardır dile getiriliyor...

• RGB don yapın da kıçımız ışıl ışıl gezelim ortalarda.

• Arkadaki aydınlatmayı görebilmek için ön tarafa gomor rgb ayna komalısınız

• :)

• rbg pijamada yapar bunlar yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 31 Ocak 2022; 18:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ensem karanlikta kalmayip rengarenk aydinlanacak

• Bu rgb nin de boku çıktı artık. Sade ışık modası başlatırlar yakında.

• RGB den bunlar yüzünden nefret ettim, herhangi bir ürün rgb olursa almıyorum. Salak salak ürünler çıkıyor. Aydınlanmasın kasam kardeşim, ben ekrana bakıyorum sadece.
  • Harbiden yuh artık. Bir ensemiz kalmıştı, o da rgb'li olmayıversin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.