Şimdi Ara

Razer Lachesis DotA icin uygunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben olsam Dota icin 150-200 lira bir mouse'a vermem. Ama alırsanız niye olmasın ki. Gayet kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 29 Nisan 2009; 20:40:50 >
  • 150-200 lira degilki ..
  • Dota için uygun olmasına uygunda, sırf dota oynamak için alıyorsan daha uygun fiyatlı ürünlere bakabilirsin. Dersen ki almışken iyi bir şey alayım, tabii ki tercih senin, para da.
  • Bence de DotA için üst düzey bir gaming mouse'a gerek yok.
  • Lachesis'te sorunlar oldugunu okumustum buralarda. 120 130 liraymış bir de. Bence FPS oynamayacaksanız hic o kadar pahalı birşey almayın. Ama alıyım ilerde oynarım diyorsanız o ayrı. Razer diamondback 3g öneririm ben size.
  • bende diamondback dusunmustm 2. secenek olarak t.ederm önerileriniz icin peki diamondback 3G le copperhead arasında karsılastırısanız hangisini tercih edersinz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diamondback 3G derim. Dün bir arkadaşıma sipariş verdim ben de sanalmarketim'den. 75 lira civarına tr fiyatı için güzel fiyat. Bir de logitech G5 v2 var o fiyata. İkisi de seni üzmez kaliteli mouselar. 120 lira lachesis'e verecegine padin yoksa +45 liraya da razer mantis control alabilirsin.
  • Steelseries IKARI optik al Lachesis büyük ve ergonomisi kotu (kotu dekren g9 dan filan daha iyi ama IKARI'den kotu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Steelseries IKARI optik al Lachesis büyük ve ergonomisi kotu (kotu dekren g9 dan filan daha iyi ama IKARI'den kotu)

Yahu hocam, sen G9'u eline alıp baktın mı hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

quote:

Steelseries IKARI optik al Lachesis büyük ve ergonomisi kotu (kotu dekren g9 dan filan daha iyi ama IKARI'den kotu)

Cok baktım arkadaşım zaten TR'de g5 ve g9'dan cok satılan gaming mouse yok

• ya ben diamondback 3G le steelseries qck heavy yada middle buyuklukte olanından almayı dusunuyorm evet sanalmarketimde 75 ytl hepsiburadada 100-110 TL civarlarında
  • İstiyorsan arkadaşımın diamondbackini satayım. Sadece test etmiş. Zaten bugün eline ulaştı taktı cıkardı kutusunda su an. Satmasının sebebi bozuk olan g5 ini tamir ettirdi.
  • yok ben istettm sanalmarketimden :) saolasın :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

quote:

Cok baktım arkadaşım zaten TR'de g5 ve g9'dan cok satılan gaming mouse yok

A4tech x7 var..

• kablosu cok dandik hemen etkenligini kaybetti ...
  • Dota için o mouse'u almak mouse'a hakaret ki, çoğu alan fps'cininde o mouse'un hakkını verdiği söylenemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Dota için o mouse'u almak mouse'a hakaret ki, çoğu alan fps'cininde o mouse'un hakkını verdiği söylenemez.

zaten lachesisten vazgectim diamondback 3G alıcam ve suan fiyatı en uygun en iyi mouse diye biliyorm

tabi X7 de var ama X7 kablosu cok dandik hemen gidiyor
  • bu topicte bahsedilen butun mouse lari ikari haric kullandim.

hic biri razer deathadder`in yanina yaklasamaz.
  • ya tabikide öle ama ben uygun bir mouse icin diamondback 3G yeterince güzel degilmi? 70 ytl ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.