Bildirim
Rca interconnect kablo tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Fikri olan pek yok gerçi ama ben şöyle bir seçenek buldum (monster)
https://www.morhipo.com/monster-mn-132535-m250i-rca-stereo-kablo-1-metre/6716216/detay
Şimdi bu kablodan 3 tane ihtiyacım olduğuna göre nispeten piyasada kullanılan kablolardan iyidir diye düşünüyorum. Sizce alayım mı?
Birde aklıma bambaşka bir fikir daha geldi. Aşagıda linkini yollayacağım focal marka genelde oto ses sistemleri için kullanılan kaliteli görünümlü 5 metre bir kablo daha buldum. (bu arada bu tür kablolardan piyasada çok var ama markaya güvendiğim için dikkatimi çekti) . Bu focal marka kabloyu alsam istediğim boyutlarda kesip uçlarını altın uçlu diye tabir edilen rca konnektörler ile sonlandırsam nasıl olur? Bu seçenek aklıma sadece markası focal diye geldi desem yeridir. En azından monster ayarında bir performans alınır mı diye düşünmekteyim.
http://www.hepsiburada.com/focal-er-5-elite-rca-anfi-kablosu-5-mt-pm-otnexter5
-
Monster markası kötünün iyisidir, kötüyü piyasadaki çin işi üç paralık kablolar olarak alırsanız. Ve genel kaide de uyarınca kabloları diğer parçalarınız seviyesine getirmelisiniz.
Önerim emavi'de bulabileceğiniz Wireworld markası olacaktır. Kablolarından birçoğu fiyatı için iyidir.
Yurtdışından alacaksanız futureshoptan qed markasını öneririm. Bu da f/p bir markadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monster 250 yerine 400 var verilen linkteki ürünler içinde.. O tercih edilirse bir iki tık daha iyidir. O paraya bedava hatta (49.90tl) -
Çok teşekkür ederim , kabloları inceledim. Muhtemelen yurt dışından almam. Wireworld kabloların da ancak başlangıç serisine bütçem yetiyor. Onları da incelemeye alalım. -
Onlar benimde dikkatimi çekti ama gelen bir yanlışa bende düştüm demek ki. Pahalı iyidir mantığıyla 250ler daha kalitelidir diye düşündüm. Eğer dediğiniz gibiyse cidden çok uygun fiyatları. Malum bu işe gönül vermiş evli bir erkek olarak eş durumundan belirli bütçelerin üzerine çıkmak biraz zor oluyor. Aldığım her cihazı uzun süre araştırıp hep fiyatının üzerinde performans gösterenleri satın almışımdır. Bu kablolarda fiyatının üzerinde bir performansa sahipse tam benlik :) -
Valla dayanamadım 3 adet sipariş ettim , umarım stokta falan sorun çıkmaz sağ salim gelir. -
Atlas Element Integra da giriş segmentinde çok iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mair
Monster markası kötünün iyisidir, kötüyü piyasadaki çin işi üç paralık kablolar olarak alırsanız. Ve genel kaide de uyarınca kabloları diğer parçalarınız seviyesine getirmelisiniz.
Önerim emavi'de bulabileceğiniz Wireworld markası olacaktır. Kablolarından birçoğu fiyatı için iyidir.
Yurtdışından alacaksanız futureshoptan qed markasını öneririm. Bu da f/p bir markadır.
audioquest aldım ben 120 liraya rca için hata mı ettik acaba? -
O da iyi denebilecek bir markadır, hata olmamıştır. -
Kesinlikle -
monster interlink 400 mkii kablolarım bugün geldi. Oldukça kaliteli görünüyorlar. Umarım seste de olumlu etki yaratırlar. -
Yorumlarınızı alabilir miyiz Sistemime rca kablo almam gerekli ama öyle 250-300tl lere çıkamıyorum. fiyat olarak 49tl uygun geldi. 2 takım lazım bana da.
-
Ben 4 takım aldım şuan 2si lambalı preamp'ı sisteme bağlamada , biri cdp ile ampli arasında diğeri ise philips bluetooth cihazı ile ampli arasında bağlı. Bir süre pişmeleri gerek ama şuanki hali ile oem kablolardan kat kat üstün. Tarifi söyle yapabilirim , çoğu zaman kaliteli bir kulaklıkla müzik dinlerken normalde duymadığımız ayrıntıları duyarız fakat sistemde özellikle kısık seste ayrıntılar kaybolur. Kablo değişiminden sonra düşük ses seviyelerinde bile ayrıntıları çok iyi alabiliyorum. Asıl şikayetçi olduğum konu haddinden fazla uğuldayan alt frekanslardı , bunu da kablo ve preamp ile çözdüm diyebilirim. Daha üstdüzey bir kablo sistemimde kullanmadığım için ancak oem kablolar ile kıyaslayabilirim , eski oem kablolarımla ses aktarımının dengeli olduğu söylenemezdi , şuan ise birbirinin üstüne binmeyen gayet detaylı bir ses alıyorum. Yani bu fiyata gerçekten harika diyebilirim.
-
Tesekkurler. 2 takım da ben sipariş vereyim o halde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablo konusunda basamak olaral tavsiyem arkadaşlara girişi mk400ii ile yapın sonra 100 ve üstü için audioquest alın. Monster m1000 bulursanızda kapın havada. Ancak sıfır alın çakmalar aşırı fazla piyasada. -
Ustalar, uydu alıcımın ses çıkışını rca kablo ile 5.1 dvd player ses sistemine bağladım.Öyle takılıp duruyorum yıllarca,sonra gözüme spdif çıkışlar ilişti.Bunlar vasıtasıyla yapsam ses bağlantısını yani optik kablo ile, ne kazanırım sizce ses kalitesi açısından? -
Merhabalar..
Audioquest içinhttps://www.amazon.de/audioquest-Kabel-Tower-Miniklinke-Cinch/dp/B00FAGR76Y/ref=sr_1_17?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1497726269&sr=1-17&keywords=audioquest+rca
linkteki kablo yeterli midir ? everygreen diye farklı birsürü modeli mevcut.Bunlar neye göre model model ayrılmışlar anlayamadım. -
Yeterlilik göreceli kavram nerede kullanacaksınız? -
Merhaba ;
hocam Edifier S530D ile kullanacağım..
Benzer içerikler
- jbl mi philips mi
- en iyi midrange markaları
- ses sistemi için akü tavsiyesi
- hoparlör ohm nedir
- dac nedir
- ses bombası
- dolby atmos
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X