Şimdi Ara

RDR VE UNDEATH NIGHTMARE NEREDEN ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktaki gibi rdr ve undeath nightmare alıcam ama sitelerden almak istemiyorum mesela gold , mediamarkt bu tip hangi mağazalarda bulabilirim ? Şimdiden teşekkurler

• Eger sifir alacaksan (D&R - ElectroWorld - MediaMarkt) buralardan al veya inter et sitelerinden vu alisveris merkezlerinin

Yerinde olsam buralardan alirim hem fiyatlarida cok uygun .

Red Dead Redemption : 80 Tl
    RDR UnDead Nightmare : 40-45 Tl arası.
    kesinlikle Ücretini hakeden oyunlar !
  • bilgin için çok teşekkurler uzun zamandır istediğim ikili dediğin yerlere bakıcaam sağol
  • Hayrola Rdr kitligimi var? Her yerden alirsin. Teknoloji marketleri, spotcular, internet, 2. el. Sifir alacaksam Media Markt yada Electro World ü öneririm.
  • Ben biraz araştırdım almadan önce en uygun fiyatla satan yerlerden biri D&R bende oradan aldım
    Ama şuan belki kampanya yapan yerler de vardır belki araştırmak lazım yine..
  • suan golddan siparıs verdım ilk undeath ı alıcam hafta sonuda normalini alırım
  • Bugün RDR Bimekste 76 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende almak istiyordum ama fiyat pahalıydı sanki D&Rde 90dan fazla diye hatırlıyorum
  • Ben Undead Nightmare i D&R dan 59 TL ye aldım.Araldan aldığım ilk ve tek oyundur kendisiFiyat Shopto ile hemen hemen aynı çünkü.

Bir de tavsiye önce normal RDR yi bitirin mutlaka.
  • oww ye kutudan posterde çıkıyo zaten yarın 2k11 ile takas etmeye gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 18 Mayıs 2011; 20:36:18 >
  • bugun gelio undeath sadece multisini oynicam hafta sonu normal rdr alıcam onun singleyi bitiririm sora undeathı bitirırm
  • Dün ankarada baktım electro worlde d&R e bulamadım hiç biryerde kalmamış arkadaş ya
  • PrensesStorede 69 TL mutlaka almalıyım hafta sonu normalini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atLasMaviSi

PrensesStorede 69 TL mutlaka almalıyım hafta sonu normalini :D

evet al ancak kuıtunun içinden poster çıkıyor adama söyle poster çıkmazsa almam de
  • kesinlikle dr birader 50 lira rdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

evet al ancak kuıtunun içinden poster çıkıyor adama söyle poster çıkmazsa almam de

Ben birkac hafta once forumdan sifir kondusyonunda 2. el almistim. Bu bahsettiginiz poster haritanin arkasindaki poster mi?

Posterde bir bayan var. Herkeste ayni resim mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Ben birkac hafta once forumdan sifir kondusyonunda 2. el almistim. Bu bahsettiginiz poster haritanin arkasindaki poster mi?

Posterde bir bayan var. Herkeste ayni resim mi var?

ağır spoiler içerir !!!!

evet o kadın bize asılıyor oyunda bizim herif ben evliyim falan diyor neyse . bide oyunun haritası var posterin diğer yüzünde. undeadda ise zombi arkadaşın resmi var al kapına as rockstarı bu yüzden çok seviyorum

duvarıma lolanın posterini asmıştım gta 4 teki şu güzel kız. ablam yeni badana yaptırdık ulennn diyerek beni kanser etti sonra yırtıp çöpe attım posteri

ağır spoiler içerir !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 19 Mayıs 2011; 14:13:14 >

• undead d&r da 55tl, internet sitesinde daha ucuzdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.