Bildirim
RDS ile RADAR tespiti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hadi ya merak ettim bnde açıkcası varmıdır ki acaba bole bişe -
varmdır ki , bende yeni teyp aldım bakalım deneyelim oluyo mu -
saçma... yıllardır süre gelen bi şehir efsanesidir bu. şehir efsaneleri de bi türlü ölmüyor. herkes böyle bi şey varmış deyip duruyor ama hiç bizzat gördüm, denedim oluyor dyenine rastlamadım. delinin biri kuyuya bi taş atmış zamanın birinde, yıllaardır kimse çıkartamıyor.
gelelim teknik kısmına. radarlar radyo frekansı yayıp nesnelere (arabalara) çarpıp geri dönen sinyale göre hız tespiti yapıyorlar. RDS ise normal radyo yayını üzerine bindirilen data sinyallerinden (teletext gibi) oluşuyor. bi defa ne yapıları ne de frekansları birbirini tutmuyor. böyle bi sinyal alınca ikaz vermesi gibi bi saçmalık olamaz. sonra bi de bunun pioneer için geçerli olduğunu, diğer markalarda böyle bi şeyin olmadığını söyleyip dururlar. niye başkalarında yokmuş? rds tek bir standarttır, pioneer'daki farklı, kenwood'daki farklı olur mu? bu sayede senelerdir pioneer'ın müthiş reklamını yaptılar. direkt, "reklam kokan hareketler bunlar mike" durumu anlayacağınız.
kaldı ki böyle bi özellik olsa neden sadece hız radarlarına ikaz versin, benzer ve yakın frekanstaki tüm sinyalleri yakalaması gerekmez miydi?
-
bide nokia 3310 larda oluyormuş diyorlardı -
RoadStar ve Blaupunkt marka radyo teyplerin bazılarında böyle bir özellik var diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 21 Ağustos 2006; 20:02:40 > -
hatta UV filtreli güneş gözlükleride lazerle çalışan radarlara yaklaşınca parlamaya başlıyormuş. -
Bizim orjinalinde var valla RdsBaklım en son cezayı 5 6 ay önce yedik 281 ytl -
Hadi ya olsa ne gzl olrdu bi kaç milyon daha satardı o tel
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
bide nokia 3310 larda oluyormuş diyorlardı
-
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Hadi ya olsa ne gzl olrdu bi kaç milyon daha satardı o tel
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
bide nokia 3310 larda oluyormuş diyorlardı
zaten ben aldığımda kimsede yoktu 4 ay sonra simitcinin elinde bile o telefondan oldu canımı sıkmaya başladı ve halada mecburen o telefonu kullanıyorum alacam başka telefon beğenmiyorum bi aradağım özellik diğerinde yok bi özellik için onu alayım diyorum fiyatını çok arttıran extra özellikler var bende vaz geçtim gittiği yere kadar kullanıyorum şu adna konuşturuyo beni
vallaha şu sıralar lcd monitör almaya karar verdim , hiç telefon falan alamam
-
quote:
Orjinalden alıntı: screech_
arkadaşlar otomobillerin radyolarındaki RDS (tarih, saat, radyo ismi, radyonun web adresi şarkı adı gibi seylerin radyo ekranında yazmasını sağlayan özellik) özelliği ile radar tespiti yapılabildiğini duymuştum. böyle birşey mümkünmü bileniniz varmı?
O bizim türk lerin uydurmasından başka bişey değil ona bakarsan sokaka arasındada ikaz veriyo radarın işi ne? arkadaşlar itibar etmeyin bunlara... -
Artık çoğu yerde önceden tebela koymuyolarmı radar var diye? -
evet koyuluyor radar tabelası -
SAçma bence...Hiç olamazsa ki dikiz aynasının önüne cd asmaktan daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 22 Ağustos 2006; 0:11:15 > -
yapabilirsen olur...Ayarlarsan anlıyorsan olur.... o radyo dalgaları parazit yapar cızırtı olur becerebilirsen... -
ona ne gerek var aynaya CD takın ama cd boş olacak -
eskı model mercedes lerın uzerınde lambalı bı radyo var o radyonun o sekılde yayınının bozuldugunu bılıyorum ama o radyoyu yenı modellerde koyacak yer bıle yok cok lu cd calar gıbı bı alet
su an bızım kömürlükte yatıyor hurda vazıyette -
kim sallamışsa koyu sallamış -
vallaha arkadaşlar şu kadarını söyleyeyim eğer rds radar olduğunu uyarsaydı geçen gün tosya-osmancık civarlarında radara yakalanıp 206 ytl ceza almazdım
ya da rds uyarıyordu da ben biraz hızlıydım rds ye göre(163km/h ile yakalanmışım) yetişemedi garibim
kim uyduruyo bunları yaaa
-
AT yi açın en azından telsiz sesi olunca uyarır belki kurtuluş umudu olur
Benzer içerikler
- hyundai elantra 1.6 mpi yorum
- trafik cezasına itiraz ettim kazandım
- kia soul yorum
- mantar yama
- 4 mevsim lastik karda gider mi
- tesla hatchback
- toyota highlander
- ds n8
- plaka sorgulama ücretsiz
- byd menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X